![]() |
|
angel halkaları ve 307 ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 20:05 |
biraz önce bi sitede gezerken 307 makyajlı kasaya angel olmadğndan dolayı orjinal fara angel halkalarının monte edilebileceğini okudum...böyle bi ihtimal varmıdırki acaba ? Merak ettim doğrusu ?
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
?
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Şu an saat erken çok fazla onlıne olan arkadaş yok , ilerleyen saatlerde soruna cevap verip yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
umarım çkar abicim tşkler :)
|
|
|
![]() |
|
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet angel halka monte edebılırsn ama bunun ıcın far camının acılması gerekıo
|
|
![]() |
|
cyprus_xboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
far karartması yapanını gördüm ama angel halka takanını görmedim. cesaret edersem bende far camını açıp karartma yapmak istiyorum halka bağlama işi basitse o işede girişebilirim belki tek korkum far camını kırmak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
o zaman farı açtırıp karartma yaptıracaksın kardeş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
far karartmayı düşünüyodum fakat kmse garanti verip yaparım demedi..o nedenle cesaret edemedim..ama bu halka olayını görünce nette karartmayla bırlıkte süper olabilir dye düsundüm..fakat antalyada bunu yapcak ustanın olduğunu sanmıyorum
|
|
|
![]() |
|
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() |
|
cyprus_xboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
işte güzellik bu :) eline sağlk arkadaşım gerçekten çok güzel görünüyor. karartmayı yapıp camı tekrar taktıktan sonra içine su alma yada buğulanma gibi sorunlar yaşadınızmı acaba ?
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
ayter :) abi şu arabanda olmayan ne war :) allah kaza bela vermesn..
|
|
|
![]() |
|
borabey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
cyprus arkadaşım ben far ici boyaması yaptım bende 306 var onun farlarını boyadım gayette güzel duruyor farın camını kolayca cıkartman için sıcak hava tabancaları var onunla ısıtıp kendinde yapa bilirsin bu işlemi ben öyle yaptım farın camının silikonlu kısmını ısıt ve kendiliginden atıyor bu hava tabancası da genelikle döşemecilerde olur saygılar.
|
|
BORA
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Dostum halka takımı ıle ılgılı bır konu acmıstım daha once hatta el yapımı hakla kendın yapabılecegın sekılde ve bunun uygulaması fln herseyı resımlı anlatılmıstı... Bende bu aralar far karartmayı dusunuyorumım bakalım kısmetse bı aım var tanıdıgım getır yapayım dedı :D bırde aksaraydan halkalar ıcın fıyat aldım ... aracın rengınde yapmayı planlıorum bende umarım guzel olur yaparsak :)
su alma buhar yapma konusuna gelırsek.. farı acarken duzenlı bı sekılde zarar vermeden ve daha sonra sılıkonu surerken cok dıkkatlı olmak gerekır eger temız ıs yaparsan temız sorun alırsın.... sımdıden hayırlı olsun..... |
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |