![]() |
|
arıza lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lion17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 10:07 |
selam arkadaşlar bende 2004 model 1.6 Qiksilver var zavoli marka tüp taktırdım fakat sürekli arıza lambası yanıyo defalarca söndürüp ayar yaptırdım sorunu çözemedik butip arıza ile karşılaşan varsa bana yardımcı olabilrmi ..... teşekkürler.. |
|
lion
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
A.S forumda bu konuda oldukça bilgili arkadaşlar var , içlerinde cecoli nick li arkadaşında bu konu üzerine oldukça açıklayıcı yorumlarıda ayrıca forumda takip edebilirsin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
kuvvetli ihtimal zengin / fakir yakıt olayı hocam. Lpg takılan yerde ayarları değiştirmeni önerebilirim. Aynı sorunu bende yaşadım .
|
|
![]() |
|
nteker ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peugeot lpg'li araçlarında bu sorun normal, yanmayan yok herhalde. Araç lpg'yi başka yakıt gibi algıladığından bu lamba yanıyor ama hiçbir zararı yok, sana önerim bu ışığa alışman, çünkü ne kadar söndürttürürsende bu ışık bir müddet sonra yine yanacak.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ceronımo kardesım olayı acıklamıs zaten. bu arıza ısıgının acıklamasını gormek ıstersenız peugeotplanet a baglayıp bakmanız gerekır. yalnız kısaca soyle dıyebılırız. arıza ısıgı benzınde asla yanmıyorsa fakat lpg ye alınca devamlı veya aralıklı olarak yanıyorsa cok net bır sekılde "karısım hatası" buda demektırkı ayarlar yanlıs...
|
|
![]() |
|
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
cecoli kesinlikle bu işin piri. Yazılarını okuyorum her zaman doğru tespitle yaklaşıyor. Tebrikler. Evet karışım hatası kesinlikle.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
eyvallah abı sagol :)) amac paylasım... calısmalarımla sızlere faydalı olabılıyorsam ne mutlu...
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
cecolinin sayesinde lpg ye sıcak bakmaya başladım
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
lpg takıldıgı günden bu gune arza lambası hıc yanmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
Bu zamanda benzinle gezmek akıl karı değil arkadaşlar. Hesabı kolay 70 TL 300 km hemde istanbul şehir içi. Performans 10 numara. Herkese öneririm. 307'lerde olası 2 sıkıntıya hazırıklı olun. Çözümü dekolay.1 motor arıza ışığı yanması kesinlikle ayarla düzelir. 2 Benzin ibre ikaz ışığı yanması (Stres yapmaya gerek yok al 10 tl yakıt ibre eski yerinde yola devam.
Saygılar.
|
|
![]() |
|
deme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
benim arıza lambası hem benzinde hemde lpg de yanıyor. daha doğrusu araç çalışır çalışmaz yanıyor
|
|
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |