![]() |
|
307 Yakıt Hakkında... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 03:21 |
|
otomatik 307 kullanan arkadaşlar sizdede bu kadar tutarsız yakıt sarfiyatı yapıyormu;
tam dolu depo şehir içi trafik ve otoban kullanımda :550km 140 tl lik benzine gine aynı şekilde :350 km gerçekten anlam veremiyorum 1,5 yıldır kullanıyorum bunu çözemedim hala... |
||
otomatik 307
|
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende 307 tiptronik vites kullanısıyım araçtan yol tutuşundan konforundan memnun oldugum kadar yakııtndan sizin dediğiniz gibi bi o kadar şikayetciyim şehir içi bi araba 400 krş yakarmı ?
307 otomtik yakıyor işte şehir içinde gezemez oldum zorunlu olmadıkça çıkartmıyorum dizellerinde nasıl bilmiyorum ama audi a3 1,6 dizel şehir dışında 120 130 kuruş arası yakıyor okşayarak gidersen şehir içi taş çatlasın 180 - 190 krş yakıyor bu aracın gaz pedalını ne kadar okşarsan oksa otomatik benzinli 307 ler için konuşuyorum şehir içi yakıtı aşırı derece fazla önerim kaliteli bir lpg taktırmanız yada imkanınız varsa dizel bir araç almanız sözüm meclisten dışarı benzinli olarak otomatik bi 307 kullanmak resmen aptallık genele olarak benzinli ve otomatik araca binmek sorun yakıt tüketimi çok fazla hani yaktıgını verse kmde 400 krş yakmasına ragmen açıkcası diğer araçara mukayesen çok bi ataklıgıda yok acilen lpg şart sana önerim kardeşim yoksa yakıt tüketimi can yakıcı malesef ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dizel al rahatla :)
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
![]() ![]() |
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benzin 3,70 lerde arkadaşlar bu oranlar normal degılmı sızce ?
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
Orası öyle aslında pahalı olan benzin. Ama LPG li kullanan arkadaşların yaptıkları tasarrufda gözden kaçırılmamalı. Kafamızdaki bir kaç soruyada cevap aldıktan sonra bizde inşallah lpg li araçlar kervanına mecburen katılacağız.
|
||
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
|
LPG ile ilgilenenler için çok sıcak bir gelişme anlatmak istiyorum. Geçen hafta 307 1.6 XS model benzinli aracıma Zavolli marka sıralı tüp taktırdım. İlk ayarlamalar ve tamamen şehir içi kullanımda 285 km yol yaptım. 70 TL'lik yakıt almıştım. Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. Sadece 2 sıkıntı vardı ancak çözüldü. 1 motor arıza ışığı yaktı, sonrasında gaz ayarı yapılarak düzeltildi. 2 benzin seviye ,ibresi sürekli düşüyor. Benzin ışığı yanarken 10 tl'lik benzinle İbre eski konumuna geliyor. Saygılar
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
sistemin maliyeti ne kadar oldu , kaça takdırdınız.
tşk.
|
||
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
ereneren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
eğer sizin söylediğiniz gibiyse lpg taktırmanın pek bir mantığı yok 100 liralık benzine 260-270 km gidiyor 30 lira için değer mi bunu düşünmek lazım.. |
||
otomatik 307
|
||
![]() |
||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
hakan bey lpg montajlatmak istiyorsanız eskişehire gelebilme imkanınız varsa aracıma taktırdıgım ustayla konuşup yardımcı olurum (1500 lira civarına taktırmıştım tartarini italyan kit ) montajı yakşalık 4-5 saat sürüyor en ufak bir sorun yaşamadım yazdıgım üzere özel mesajdan ulaşabilirsiniz 150 km yol haftada 1 gelip gidiyorum neredeyse bursaya malum memleket mudanya ![]() |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
gazın en düşük olduğu ankarada bile gaz 2ye dayandı istanbulda filan durum ne acaba?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |