![]() |
|
5k nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
duu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2010 Saat 00:46 |
Selamlar herkese..
kısa zaman içerisinde bende bir 206 almayı planlıyorum kısmetse. 2004 model 206 x-line 1.4 hdi 5k buldum bir tane fakat nedir bu 5k inetnette okadar aramama rağmen bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 kapı olmasın o
|
|
![]() |
|
duu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
hah süpersin
neden akıl edemedim ki ben bunu :) Allah razı oldum LANOPE senden merakımı giderdin bu saatte valla :) peki bu aracı tavsiye edermisiniz ? |
|
![]() |
|
etmem mi bende 206 hdi feline kullanıyorum eğer aracın km düşükse bakımlıysa al derim ama almadan önce bi pejo servisine git 50 lira ver en ufak ayrıntısına kadar ekspertiz yaparlar kazsı falan varsada söylerler motorunu ölçerler makinayanbağlarlar kafanda rahat eder mis gibi arabadır 206 dizel
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 206 xt hdı kullanıyorum gayet memnunum alırsan mutlaka dizel al benzine lpg ye bulaşma memnun kalırsın çünkü yakıt değeri gerçekten çok düşük
|
|
![]() |
|
zaten dizelden şaşmam.
yanlız abs falan yok araçta bu düşündürüyor beni yani en boş modeli bu heralde hatta elektrikli dikiz aynasının bile olmadığınıdüşünüyorum :) |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
valla ozaman bi düşün abs yoksa alma varmı yokmu bilmiyorum abs gerçi fiyat ne peki
Düzenleyen serkan24577 - 03 Kasım 2010 Saat 02:00 |
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-2004-peugeot206-x-line-1-4-5k-hdi-dizel-34089351/detay
abi araç budur |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
inceledim arabayı temize benziyo km orjimi birşey diyemem aynı modelde birkaç arabaya daha baktım bazılarında bas var bazılarında yok ara bi sor istersen araç sahibine ama almayı düşünüyosanda sakın hemen alma ekxpertiz yaptır 15000 az değil
|
|
![]() |
|
aynen öyle yarın arayıp konuşucam bakalım ne diyecekler.
kısmet artık. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
aynen fiyatta pazarlık varsa eğer 14,750 ye bırakır tahminen şase numarasıonı alabilrsen eğer nerde oturoyusun bilmiyorum sana yakın servisten şase numarasıyla bilgilerini bulabilirsin kaza yapmışmı yada km de oynama varmı gibi önce bu aşamayı yap sonra ekpertiz yaptır 50 tl boşa verme ben verdim ordan biliyorum :)
|
|
![]() |
|
süpersin eyw :) aracı gittim gördüm bugün istoçta. Dışı güzel ama problemsiz sağ çamurlukta bir problem var ama adamların ustasıda var pasta cila ile geçecek bişey fakat içi göründüğü gibi değil maalesef :S direksiyon soyulmuş hadi 100 veririz deri kaplatırız sorun değil ama ön konsol falan dokülüyor. Öldürmüşler içini resmen. Vazgeçtim bu araçtan. Yeniden bakınmaya devam artık |
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
evet 5k=5 kapı demek :) bndede 106 var ruhsatı değiştirmiştim ruhsata 5k yazmışlardı sonra tekrardan gidip düzelttirdim :)
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
tabi bu olay 7-8 ay önceydi bu yaz muayenesi geldiğinde farkettim ki ruhsatta boş yer kalmamış.. trafikten her iki yaprağında değişmesi gerektiğini söylediler mecburen ilk sayfayı tekrardan değiştirdim, ruhsatı almaya gittğimde araba sakat biyerdeydi hemen ruhsatı alıp çıktım incelemeden....eve geldim bi baktım bu seferde ruhsatta "sedan" yazmışlar :)))) ööle kaldı bidaha da gitmedim :) |
|
![]() |
|
5k olmadan araç almam :)
Düzenleyen EmRaH - 03 Kasım 2010 Saat 17:01 |
|
![]() |
|
bence 206 1.4 hdi feline bul temiz dolu dolu rahatına bak 2-3 daha verebiliyorsan üst sınıf arabalarda olan tüm özellikler var hemde yakıt tasarrufu 10 numara
8 airbag
digital klima
abs elektrikli ısıtmalı aynalar,4 cam otomatik,yağmur ve far sensörü eeee daha ne olsun
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Feline bende istiyorum ama 15.000 üzerine çıkamıyorum maalesef ama şuda var zaten 3 daha bulsam 307 de alabilirim :) Çok zorlasam belki 16.000 ama bu fiyatada yok. 1 tane buldum aslında ama onunda kilometresi 170.000 de. :S Düzenleyen duu - 03 Kasım 2010 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
acele etme kardeşim ilk arabanmı bilmiyorum eğer ilk arabansa beklemek sorun olmaz ama ilk araban değilse bir saniye bile bekliyemiyosun iyi araştır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |