![]() |
|
307 uyumlu paspas |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 18:19 |
arkadaslar 307 lere uyumlu paspas bulabılecegım bır yer varmı yada onerebılecegınız paspas setı ve fıyatları yazabılırsenız sevınırım(hangı tur paspas alsam ıyı olur plastık -kumas)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kauçuk paspas var Peugeot parçacılarına bak Orjinal 307 için üretilmiş üzerinde 307 yazan güzel paspaslar var fiyatı 50 lira civarı ben 206 ma bir takım aldım.
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
izmirde 307 ye uygun satan yer bilen var mı pas pas ce koltuk kılıfı?????*
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
servislerden temin edebilirsiniz 307 yazılı paspas takımlarını :)
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
sürekli götürdüğüm irde yetkili servisinde yok kardeşim
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
abi servis araba parası ister ya
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende 206 bagaj filesi arıyorum
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
tam fiyatlarını bilemiyorum ama irdede yoksa ünallarda vardır yoksa öztürk otomotivde vardır :) yoksa arkasta vardır
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
ben ankara göral peugeot servisinden orjinal 307 paspasını 45liraya aldım çok şık ve güzel
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
kauccukmu yoksa halı paspaslardanmı
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
kauçuk aldım istersen halı da var orjinal 307 yazıyor üzerinde
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
eeccaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Konuyu hortlatıyorum da aynı konu sonuçta.
307 ile uyumlu diye bakınca her yerde çıkan bir kauçuk paspas var. Farklı marka adlarıyla satılıyor da bence hepsi aynı nane. Gri, bej, siyah renkleri var. Kapıya yakın kenarlarında oval çerçeve içinde 307 yazar ordan da anlarsınız. Aman sakın onlardan almayın. Öyle hızlı aşınıyor ki anlatamam. Pul pul dökülüyor bir kere araba içine. Alalı bir yıl oldu, pedalların altına gelen kısım delindi delinecek. Bayanlar topukluyla kullansa en geç bir ayda deler orayı, öyle diyim. Arka koltuğa kırk yılda bir oturan oluyor orda bile desen kısmı gitmiş baya. Gerçekten orjinal olanı alın ben öyle yapıcam, kullananlar çok memnun. Bunlarda orta kısımda dikdörtgen içinde 307 yazıyor. Servislerde var. Şahin Peugeot'da da var. Hem de benim öteki uyduruk paspastan daha ucuz. İnternette her yerde -bir de utanmadan daha pahalıya- kötü olan satılıyor anlamıyorum. 10 TL etmez o. 1 yıl zor dayanıyor.
|
|
eeccaa
2008 Peugeot 307 1.6 HDI Feline |
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
sahinpeugeot' a sordun mu piyasanın yarısına orjinal parça satıyor.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Marka farkı olmasın 2010 yılından beri kullanıyorum. herhangi bir sorun yaşamadım delinme dökülme olmadı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |