![]() |
|
307 sorularım lutfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 18:15 |
arkadaslar benım arka kapılar bıraz zor kapanıyor fazla kullanmadıgından olabılırmı
2-aracım 2004 tecnoplus tavanı sankı kırlı gıbı anlamadım ama sankı pabrıkasyon boyle nokta nokta krem rengınde normal mı sızlerdede boylemı 3-aracımın radyo cd dıreksıyon kumanda kolunun ucundakı dugme yok bulabılecegım bır yer varmı ıslıyor ıcındekı beyaz kısım var fakat ucundakı sıyah dugme dusmus(cd radyo gecıren dugme) 4-torpıdo gozunu kıtlıyorum sureklı sanırım dılınde sorun var cukurlara gırınce acılıyor bazen tırnagındamı sorun nasıl yapılabılır. 5-2004 tecnopluslarda aynalar kendılıgınden kapanıyormu( kumandadan kapıları kapatınca) 6 5 cd changerım calısmıyor cdlerı alıyor fakat cd le okumuyor no dısc dıyor changere gecınce sonra radyoya gecıyor kendılıgınden ankarada yaptırabılecegım bır yer varmı yardımlarınız ıcın tesekkurler |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6.soru orjinal cd dene mono mp3 kayıtlı olanı calmazzz 5.kapanmaz
2.ince bir pasta cila yaptır derim bir bayan olarak
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
tesekkurler cevaplar ıcın tavanın arac ıcı kısmını demıstım
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
umarım bu saorunlar çok canını sıkmaz
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
benimkide 2004 öyle bir sorun yok tavan temizleme ile ilgili konu vardı yanılmıyorsam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |