![]() |
|
bakım kampanyası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 17:24 |
![]() ![]() Silecek suları %45 - Fren Balataları %20 - Fren Diskleri %20 - Ateşleme Bujileri %20 - Isıtma Bujileri %20 - Motor Yağları %20 - Filtreler %15 - Silecekler %15 - Triger Setleri %15 - Debriyaj Setleri %15 - Kayışlar %15 - Devirdaim %15 - Paspas %10 indirim ve ücretsiz CHECK-UP! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
göral ankara da demi ne yazık
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
evet ankarada fakat dıger servıslerdede var bıldıgım
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
benim triger geldi göralla görişiyim ama yüksek fiyat vercekler bence ve sanayi yolları görünecek gene bize
![]() |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
arkadaşlar sanayiye gitmenizi öneririm ben göralın hizmet anlayışından memnun değilim yeterince ilgilenmiyorlar şaşmazda abc servisi var ordan çok memnunum hayati önemli konularda oraya gidiyorum ör:geçen gün şanzuman yağını değiştirdim+araca program yüklendi arka fren balatalrında bitmiş abi dediler 110tl eyvallah dedim dokunmayın başka sefere inş. hemen çektim şazşmazdaki ustama 65 tleye işlem tamam
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
abi şaşmazdaki servisin adı ne acaba sureklı goturuyormusun onerırmısın.
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
alayı dumen kazığa devam
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
şaşmazda selman oto (eren usta) çok güvenilir ve tecrübeli bir usta bana çok iyiliği olmuştur bir sürü masrafdan beni kurtarmıştır otomatik mor 307si olan bahtiyar dersen tanır tahmin ediyorum
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
MTN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
İZMİT PEJO KULLANICILARINA HALDIZLAR YETKİLİ SERVİSİ TAVSİYE EDERİM. ÇOK DÜRÜST DAVRANIYORLAR. GEÇENLERDE KANPANYA VAR DİYE DİSKLER İÇİN GİTTİM KONTROL ETTİLER GEREK YOK DAHA ÇOK GİDER DEDİLER. BİRDE ÇAYLARINI İÇTİM. TÜM ÇALIŞAN ARKADAŞLAR ÇOK SAMİMİ . YETKİLİ SERVİS BANA ÇOK DAHA GÜVENİLİR GELİYOR. BAŞKA YERLERDE TAKILAN MALZEMELERİN ORJİNAL OLMAMA İHTİMALİ OLABİLİR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |