![]() |
|
206 hdi ice alert |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 22:22 |
arkadaşlar malum erzurumdayım bugun arabayı çalıştırdı sabah ekranda derce -4 yazıyordu sürekli yanıp söüyordu ve ekranda ''ice alert '' yazdı şimdi buz alarmı yani buz uyarısı veriyor çok güzel fakat benim merak ettiğim bu uyarı verdiğinde ne yapmak gerekiyor onu merak ediyorum ben yoks sadece uyarıyormu bilgisi olan
buarada benim ekran 2 satır diye tabir edilenlerden genede başarılı buldum bu uyarı olayını demekki 3 satırekran taksak daha neler yazacak ekranda ilk defa sıfırın altı görüyorum arabayı aldığımdan beri önceki aracım daha lüks olmasına rağmen böyle bir uyarı yoktu
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
korkulucak birşey yok bizim 307 de belli bir derecenin altından sonra aynı uyarıyı veriyor yolda buzlanma olabilir diyor dikkatli olun diyor kısacası :)
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yoldaki buzlanmaya karşı bir uyarı
umarım erzurumda bu yazıyı görmekten bıkmazsınız :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)) sanırım bıkıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |