![]() |
|
307 HDI XR YAGMUR SUYU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
padawantr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı padawantr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2010 Saat 10:29 |
Benim de 307 Stepnenin orası su alıyordu. Ben de stepnenin altında bir tıpa (tıpa diyorum ama tıpadan biraz daha büyük bir kapak diyelim) var. Onun sağını solunu güzelce silikonladım. Bir daha da su almadı. Belki sorununa yardımcı olur. |
|
![]() |
|
padawantr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı padawantr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben önce oradaki suyu atılacak olan havlu benzeri bez parçalarıyla güzelce bi kuruladım. Sonra o kapağı yerinden sökmeden üstünden silikonladım. Bir de aklıma şimdi geldi, arka koltukların alt kısmı sorunu da eşimin 206'sında oldu. Orda da 307'nin stepnesinin ordaki gibi bi kapak mevcut. Orayı da aynı şekilde silikonladım. 307'de varmı bu koltuk altıdaki kapak bilmiyorum ama 206'da kesin var.
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
galiba tüm 307 ler arkadan su alıyor bendede aynı sorun var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |