![]() |
|
satılık 206 hdi 2006 model şeytan kırmızı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 09:53 |
arkadaşlar arabamı satıyorum.105 bin'de geçtigimiz nisan ayında 88 bin'de iken almıştım.Mesajlarımı aratırsanız bugüne kadar verdigi bütün arızaları görebilirsiniz.Turbosunu ben aldığım ay değiştirmek zorunda kalmıştım ve ogünden beri çok dikkat ediyorum turboya.airbag üstü kapak çatlak direksiyonda soyulmalar var.Torsiyon şuan acelesi yok ama bakıma ihtiyacı var.Başka hiç bir problemi yok.Haftasonu galerilere götürdüm 16 ya satarım 15 te sana veririm gibi laflar ettiler bende kendim satmaya karar verdim.Forumdan binecek bi arkadaşa ikisinin ortası bi fiyata anlaşabilirsek satmak isterim.
Merak edenler için satma sebebim artık motosiklet kullanmak istiyorum.900-1200 cc bi chopper-cruiser alıp çocukluktan beri tek hayalimi gerçekleştirmek istiyorum.
İLGİNENLER VARSA ÖZELDEN ULAŞSIN ARKADAŞLAR.
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar , umarım hayallerini gerçekleştirirsin.
|
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Saol teşekkür ederim.Sahibinden.com da adam pert kaydı olan arabaya bile 14 750 istiyo.Bende çok bişey istemiyorum bence ..hayırlısı neyse o olsun..
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Satılacaktır. Ama tabiki çok aceleci olmamamakda lazım. Daha önce bir kaç sefer araba alıp sattığım için biliyorum , bu konuda ne kadar çok acele edilirse araç maalesef gerçek değerini bulmuyor. Tabiki arabanın son durumu , fiyat vs. kriterlerde belirleyici oluyor.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer çok acil paraya ihtiyacın yoksa acele etme ucuza gitmesin her malın alıcısını buldurur rabbim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
evet aynen.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
çok acelem yok. zaten A2 ehliyet direksiyon sınavı 27 kasımda ehliyeti almam aralığı bulur.Sadece motora kavuşmak için biraz sabırlanıyorum :)
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
hayırlı satışlar umarım değerini bilen birine gider
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Teşekkürler, Hayırlısı.
arkadaşlar sahibinden.com a ilan verdim ilan no : 33946577 resimleri bugün çektim.
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
HAYIRLI SATIŞLAR . ARACA BAKTIM SAHİBİNDEN COM DA DEĞİŞENVE VAR YAZMISSINIZ DEĞİŞEN VE BOYA NELER VAR PM OLARAK YAZARSANIZ SEVINIRIM BİRDE DİREKSİYON AŞINMASININ RESMİ VAR MI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
arkadaşlar ilanı kaldırdım.Yalan söylemeden araba satmak ne zormuş her arayana anlattık herkezde aynı tepki - hımmm kazalı demekk .. ben oraya yazmışım kazalı diye..illa çiziklerden dolayı boyattım diye yalan mı söylemek lazım?? Birde bu değişeni olunca ne oluyor?? sacı çıkartıp yerine kagıt kaportamı takıyolar?? Çekiçle düzeltilip ışık vurunca dalgalı dalgalı gözükmesinden iyi degilmi degiştirmek??
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
aynen haklısın ne kadar ölü mezarcı varsa hepsi sahibinden.com da gezyor boş boşş arayıp soruyor zaten şu lafada hastayım adam arıyor daha bişey demeden EN SON OLURU NEDİR BU ARACIN o zaman olay bitiyor bende hemen suratına kapatıyorum cevap bile vermiyorum
![]() |
|
![]() |
|
dostum öncelikle dürüstlüğün taktire şayan çok hoşuma gitti fakat herkes senin gibi dürüst olmadığı için bu tepkiler emin ol arayan adamların çoğu galericidir senden arabayı ucuza alıp pahalıya sataccaktır
öncelikle sen doğru olmaya devam et umarım hak yerini bulur araç ofiyatta pahalı değişl sakın düşme o fiyata sat bence almak isteyen alır o arayan adamlara 13000 e al senin olsun desen eliniş bile öper kazasına falan bakmaz
geçenlerde arkadaş bi araba aldı polis memuru bi amcadan adama güvendi götürüp göstermedi araçta neler çıktı neler adamı telle arıyo açmak bile açmıyor birgün gelecek biriside aynısını ona yapacak ona olmasa çoluğundan çocuğundan çıkacak takdiri ilahi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Allah haram lokma nasip etmesin.Benim kimseyi kazıklamak gibi niyetim yoktu zaten.Ama dediğiniz gibi bu mezarcılar soğuttu beni satmaktan. - Bayramda memlekete gideceğim.Servisin dediği bu torsiyonun bakıma var olayı uzun yolda başıma iş çıkarırmı? ben pek arıza hissetmiyorum ama nadiren çukura filan düşünce torsiyondan ses geliyo takır tukur.yol bin gidiş bin geliş 2000 km.Yaptırıpmı çıkmalıyım sizce?
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
torsiyonu yaptırdım arkadaşlar.carbon kaynakla doldurup tornada oydular tekrar ..denge cubuğumu ne oda egilmiş galiba onuda yaptılar.işçilik dahil 380 tl tuttu..Nasipse cuma İstanbul-tokat arası deniyeceğiz :)
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Arkadaşlar geçen ay satlığa çıkarıp vazgeçmiştim.Şuan yine satılık yılbaşından önce alan olursa 15.000 e bırakacagım.Torsiyonuda yaptırdım 400 TL ye.Hiç bir sorunu kalmadı airbag üstü kapak çatlak sadece onuda alıcıyla anlaşırsak yaptırıp teslim ederim.100-200 tl nin peşinde deilim.29 aralıkta A2 ehliyetim çıkıyo emniyetten motorda galeriye geldi.SAtar satmaz motoru alacagım allah nasip ederse.
|
|
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
hayırlısı olsun ınsallah...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |