![]() |
|
compomotive jant lastik takım 15'' 4X108 Hatasız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ersin YILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 09:22 |
Niyeti olan varsa telden ulaşırsa daha iyi olur nette problem var anlayışınız için teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-compomotive-jant-lastik-4-x108-15-inc-bu-firsat-yilda-bir-gelir-1-32766803/detay |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş sadece jantları satmıyormusun o lastikler benim ölçülere uymuyor
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Ersin YILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
satarım arkadaşım lastikler satıldı zaten 1150 TL ye veririm pazarlık yapma zararına veriyorum vallaha bu janttan bulman imkansız gibi birşey zaten imkanın varsa kaçırma tertemiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
sağolun arkadaşlar
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
hayırlı satışlar fiyat beni aşar
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlısı olsunda fıyat konusunda bıraz daha uygunluk saglarsan kolaylıkla satacagını dusunuyorum... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
sıradan bir jant olsa fiyatıda ona göre yazarım ama malasef zaten bunu alıcak kişi sayısıda belli az ve öz bu jantın tr de parekende satışı yok sadece rally lere veriyorlar hesabını sen yap cc jantları 900 ediyorsa buna bu rakam az bile araçta nasıl durduğu ortada
|
|
![]() |
|
evet orda da haklısın esasında...
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Hayırlı satışlar bu jantları eskiden bi 106 da görmüşdüm on numara duruyodu ahh ahh para olsada ben alsam :)
|
|
![]() |
|
en hayrlı satışlar kardeşim pug 307 jantı olsa seve seve alırdım ama aradığım olay bunlar değil ellerine sağlık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için kıymet bilen biri alır inşallah gerçekten özel bir jant yarışçıların vazgeçilmezlerinden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
güncel olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |