![]() |
|
2 konu hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 07:44 |
yani mazotta su vardır da ilk soru ya müşürden yada bi arızası var göstermesinde fayda var
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede mazotda su varmıs o yuzden o uyarı,kafam rahat olsun gucum var dıyosan degısebılır.
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
ilk soru hakkında bişey diyemeyecem ama, mazot filtresi 40.000 de bir değişir. fakat dediğin gibi bi sıkıntı varsa değiştir. zaten öyle pahalı bi malzeme değil; için rahat olur...
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
OPET PO DAN ALIYOR ZATEN AKARYAKITI
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bp de shell de aynı ya kim nederse desin ben opet diyorum gerisinde hep su oluyor
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
hep shellden alıyorum hep aynı benzınlık sadece sehır dısında mazot ceyrek altına dusunce yıne ordakı shellden alıyorum. 1 kere bpden aldım motor arıza lambası yandı bir daha da almam bp den
|
|
![]() |
|
mazotu nerden alıyon ki
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş onu ya temizlerler yada değiştirirler ama mazot aldığın yer herhalde mazota su katıyor
|
|
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
mozot fıltresınde su var lamsı yanıyo sonuyo arada bi. suyunu aldırabılıyozmu fıltrenın?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
abs müşürün bozuk olabilir sürekli yanıyor ya mazota su katabilirler enjektörleride bozar sevise götürmende fayda var
|
|
|
|
![]() |
|
2. soruna cevap verebilirim mazot filtresi 45000 de bir değişir 12000 de değişmez
|
|
![]() |
|
iyi gecelre arkadaslar 1 hafta once ikişer gun arayla abs ve mazot fıltresınde su var lambası yanıyo ama mazot fıltresı su lambası hemen yanıyo sonuyo abs sureklı yanıyo
soru 1: abs fault neden olabılr tamırı varmıdır cok masraflımıdır yoksa yenı abs sensorlerı falanmı almak gerekır? soru 2: mazot fıltresı 10 yada 12 bin km oldu fıltreyı degıstırmek mı gerekır yoksa ıcınden su alınıyomu ne yapayım yardımlarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurleer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |