![]() |
|
BAKIM ARALIĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 13:13 |
Arkadaşlar aracım 206 1.4 hdi x-line 2004 model aracımın bakımını her 10000 de bir yaptırıyordum fakat aracın 120000 bakımına gittiğimde bana artık 15000 debir geleceksiniz yani 135000 km olunca gelirsiniz dedi niye 15000 km de bir dediler yani bakım aralığı niye arttıki |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 hakkında bılgım yok ama 307 hdi yı 15,000 km de bır bakıma sokuyorum
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bendede aynı araçtan var bende 10binde bir yaptırıyorum 15 olmasının mantığını bilen varsa öğrenelim ayrıca benım aracımda 110binde ve agır bakıma giricem bende sizinkinde neler yapıldı ve ne kadar tuttuğunu öğrenebilirmiyim? mahsuru yoksa tabi
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş ben ağır bakımı 120 binde yaptırdım epey bişe değişti 783 tuttu ama ben fazladan kendim bişeler daha değiştirttim
|
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Anladım şu 15bin km olayınada bir cvp buluruz umarım :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim arabada şuan 67000 de en son bakımımı 47000 de yaptırdım acaba sorun olurmu arkadaşlar 70000 e kadar götürecek durumum yok 70000 de götürürsem sonra kaçta götürmem lazım bu durumda birde fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı aracımın yağının değişmesine 8000km var mazot filtresi45000 de değişti 90000 de değişecek denildi polen,yağ ve hava filtresinide ben değiştirdim bakımda ne yapılacak arkadaşlar yetkili servisemi gideyim yoksa özelmi fikirlerinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeş ister sen parçaları al değiştirebiliyorsan değiştir ama servise değiştirirsen garantisi olur orda yapıldı fire verme olayı falan onlar değiştirir ama sen bilirsin 70000 e kadar götürür kardeş bişe olmaz 70000 de yaptırırsın
|
|
|
|
![]() |
|
woswosist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
yetkili servis baya tuzlu tutuyo triger seti devirdaim v kayışı antifiriz vs vs 307 ye servis 600 tl 800 arası tutar demişti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
evet dediğin gibi kardeş ama ne yapalım bizler yinede servise gidiyoruz servisin garantisi şu bu ama yine pahalı |
|
|
|
![]() |
|
oğuzhan kardeşim haklısın zaten hep servise gittim şimdide 70000 de gideyim baksınlar zaten sanırım çok tutmaz fiyat olarak yeni değişmiş parçayı değiştirecek değil ya adamalr adam gibi baksınlar etsinler başka yererinede baksınlar içim rahat eder hem
ama nekadar tutuyor yaw babam geçengün arabasını götürmüş servise ücretsiz check up yaptırmış kampanya varmış bizde hiç olmazzmı arkadaş öyle şeyler gidek hep paramı baılmak lazım :>)))
şimdi 70000 bakımı nekadar tutuyor arkadaşlar yaptıranlar veya bilenler varsa sevinirim
bide şehirden şehire değişirmi acaba erzurumdaım ben samsunda veya trabzondamı yaptırsam 2 şehirde memleket ara ara gidiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
be gümüşhanedeyim kardeş trabzonda yaptırıyorum bayram da her parçada ve şçilikte indirim yapıyorlar biraz ama check up görmedim il il farketmez bana göre fiyat ama 70000 de götür baktır hem servisin parça garantisi falan yararlan kardeş hemde diyelim ki önce yazı çıkartıyor şunlar yapılacak diye senin yeni yaptırdığın bişe varsa dersin şunları yaptıralım bunları yaptırmıştım falan yani yine ilk tercih servis olsun
|
|
|
|
![]() |
|
trabzonda yaptırayım ozaman bakalım fiyatlar nasıl fix menu muhabbeti falan varmış kaç lira haberin varmı kardeşim
![]() Düzenleyen LANOPE - 31 Ekim 2010 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
en son yazın gitmiştim yazıyor a bakımı c bakım falan eksoz fiyatlar vardı ama hiç bilmyorum benim bakım falan disk balata falan irkaç bişe daha değiştim epey para ödedim ama deydi çok güzel oldu
|
|
|
|
![]() |
|
nekadr ödedin kardeşim bide servis işçilk iyimi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
serviside çok beğeniyorum işçilikte güzel genel bakım falan parça değişimi derken 760 civarı ödedim ama değdi tabi fiyat sana fazla gelmesin ağır bakım dı yani su anda aklımda değil değişenler sana istersen değiştiklerimi ve fiyatlarını yarın yazarım
|
|
|
|
![]() |
|
tamam yaz kareşim önemli çünkü ağır bakım derken triger falan damı değişti aslında parça ve işçilik fiyatlarını detaylı yazarsan burda herkes için faydalı olur şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
tamam kardeşim ben yarın yazarım bu foruma bakım yaptırdım diskler balata falan değişti bi kaç parça daha vardı ama isimleri yok fiyat falan ben sana daha iyi şekilde yarın burda yazarım kardeşim
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |