![]() |
|
Peugeot 307 HDI (acil yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstdgbkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2009 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 02:17 |
arkadaşlar merhaba. bir senedir kullandığım 2005 model peugeot 307 1.4 hdı 115 bin km deki aracımda son günlerde motor soğukken çalışıp 10 saniye sonra motor sesinin değişerek aracın stop etmesi ve birdaha çalışmaması.arabanın marşı çıkıçıkı yapıyor ama araba çalışmıyor :) böyle bir olayla karşılaşan varmı acaba? gercekten cok sıkıldım bu işten. bana yardım edebilirseniz cok sevinirim. ayrıca küçükçekmece halkalıda oturuyorum. bu civarda tavsiye edeceğiniz özel veya yetkili servis varmı? şimdiden herkese teşekkürler.
|
|
kızın nazına pejjonun ara gazına...
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım çözülcekbir sıkıntıdır
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o civarı bilmiyorum ama inşallah büyük bi sorun yoktur
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
mstdgbkn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2009 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
sağolun arkadaşlar.
bilen kimse yokmu acaba ??
|
|
kızın nazına pejjonun ara gazına...
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
acaba marşa basınca motor hareket alıyormu veye volan motora gereken gücü tam iletiyormu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum marş motorundan olabilir marş otomatiği bozulmuş olabilir kendini kapatmıyorssa balyadaki kömürleri yakmış olabilir çok basit eğer sorun buysa tabiki iyi bir usta buldun mu işçilikle parçayla maliyeti 0 yi geçmez inşallah sorun budur ama bana marş motoru gibi geliyor zaten sıfır valeo marş motoruda 270 tl
|
|
![]() |
|
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aynı sorun giderkende yapıyorsa mazot pompası.
Yapmıyorsa potans yada devir pozisyon sensörü arızası.
|
|
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ikitelli atatürk sanayide çok sağlam bir peugeotçu var mehmet usta adam yetkili serviste uzun yıllar çalıştı... şu anda sanayide kendi yeri faal olarak hizmet veriyor biraz çok konuşuyor ama araçta ne varsa hakikatende ortaya çıkarıp yardımcı oluyor çok para ister ama yarı fiyatına anlaşmak mümkün işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum eğer istersen iletişim adresini veririm kardeşim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |