![]() |
|
Far ve yağmur sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 01:11 |
Arkadaşlar geçenlerde ön camımın çatlaması sonucu kaskodan camımı değiştirtdim. Cam değişikliği servis dışında bir camcıda gerçekleşti. Cam değiştirilirken ben başında duramamıştım, kardeşim durmuştu. Cam değişikliğinden sonra far sensörünün güneş altında bile farları yaktığını kardeşim farkedince bir güzel far sensörünü devre dışı bırakıp sorun çözülmüş sanmışlar ancak far sensörünü devreye tekrar alınca yine sürekli farları açık tuttuğunu gördüm. Ayrıca bir değişiklikte gözüme çarptı, kontağı akü konumuna getirdiğimde farlar yanmaya başladı. Önceden marş basıldıktan sonra karanlıksa yanıyordu. Bugünde yağmurda yağmur sensörünü devreye aldım ancak silecekler yağmur veya benim hızıma göre değil rutin bir hızda çalışıyor. bunun sebebi sensörlerin tam yerine oturmaması veya camın niteliğinden kaynaklanıyor olabilir mi?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinalmiydi değiştirdiğin ccam bu önemli değiştiriken sanırım kasko sigortalıdan bir miktar para talep ediyor onu verip orjinal taktırmak lazım bazı kaskolarda direk yan sanayi takıyorlar sormadan etmeden ben anadolu kaskoluyum o diyor ki yan sanayi takarsam para vermessin ama orjinal isstersen 150 tl ye kadar talep edilir.şartnameyi tekrar bi oku istersen
|
|
![]() |
|
bu sensorlu camların orjınalını almak gerekıyormus dıye bırkac kısının yazısında okumustum. yan sanayı takıldıgında sıkıntı oluyormus. sensorlerın altında jel falan varmıs onuda duzgun yapamadıkları zaman bu sıkıntı olabılıyormus. benım sensorlu camımdada catlak var. hemde catlak tam sensorun ustunden gecıyor. ama sadece dıs camda catlak oldugu ıcın calısmasında bır sorun yok. ılerlemesın dıye catlagı tamır ettırdım oyle kullanıyorum. catlak onumu kesmedıgı ıcın sıkıntı olmuyor...
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
özellikle sordum camcıma bu sensörler çalışacak şekilde cam getir diye o da tamam fiyat farkı gerektirmez demişti güvenerek taktırdım.avrupa demişti.sanırım orjinal malzeme değilmiş:(
takılmasında herhangi birşey yoktur değil mi?
|
|
![]() |
|
camda bir problem olacağını sanmam ama sensör çalışmaz
|
|
![]() |
|
ulasbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aynı problemi bende yasamıstım, benim camım yetkili servisinde orjinali ile değişti ama yagmur sensörüm çalışmadı. bu konuda bir çok kişinin sorun yaşadığını duydum, o sensörlerin çok hassas bir ayarı var, slikon conto gibi bişey var arada, onu kaybetmiş olabilirler :) camın orjinal bile olsa çalışmayabiliyor :(
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
camın üstünde markası ne yazıyor önce orjinalmi ona bakın yan sanayi bir cok marka var çin malı bile getiriyorlar ne yazıkkı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |