![]() |
|
Spor yay seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salih_guven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih_guven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2010 Saat 20:53 |
Selam arkadaşlar 106 quicksilver aracıma spor yay taktırmak istiyorum.Tecrübeli arkadaşlardan yay için marka tavsiyesi alabilir miyim ??? Bi de orjinal yayların laserle kesildiğini söylediler, yaptılar arkadaşlar hangi yöntemi tavsiye edersiniz....Teşekkürler,herkese iyi forumlar...:)))
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
al spor yayı tak eski 106 quikimde eibach kullanmıstım cok memnundum tavsiye ederim. Kesilmiş yaylar çok tehlikeli tavsiye etmiyorum.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Yay kesme ben kesdirdim ön takım komple gitti spor yay 160 180 tl arası kesmeye değmez..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
salih_guven ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih_guven
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende tereddüt etmiştim,çok teşekkür ederim Gökhan...:) son bişey daha sorsam yayın milimetresi yükseldikçe yere yakınlığı mı artıyor ? kaç mm. tavsiye ediyosun ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
arabaların motoru hafif olduğu için 3.5 pek birşeye yaramıyor düşmüyor. 5 lik taktırırsanda gti kadar düşmez ama quik için idealdir. mm yükseldikçe yere yaklaşıyor evet. |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Bence 4luk Al Dostum 106nn İdeal Olcumu Tavsiye Ederim Ne Fazla Alcak Nede Cok Yuksek;) Ölede Ön Takım Polemiklerine Girme Benm Aracımda CoilOver Var Ön Takım Nasıl Bozuyolar Hala Anlam Veremiyorum 2 Senedirde Kullanıyorum..Yani Anlıcan Ön Takım Bozarım Korkularına Kapılma Bu Durum Kullanmana Baglı ;)
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı salih_guven
çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için...:))
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
eibach al vazgeçme orjinal yayı kesmek çok tehlikeli ayrıca araba esnemez ki orjinalini kesersen
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Ahmet 9716 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet 9716
106 ya hangi marka yay önerirsiniz ? Almışken iyi birşey alalım dimi.
|
|
34 UL 9716
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hep soledik soluyoruz soleyecez, forumun her yeri yay konusu ile doldu tastı, buraya da tekrar yazayım. kendi hayatınızı düsünmüyorsanız, baskalarının hayatlarını düsünün, 3 den 5 den kaçıp yay kesme yay ısıtma basma gibi illegal isler yapmayın. ne olucagı belli olmaz. biri 10 sene kullanır bisi olmaz. digerinin ilk haftasında kırılır bisi olur. hayatınız biter. orj spor yay alın eibach iyidir, pahalıdır. ben fk kullanıyorum memnunum, fiyatı ideal.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
3.5 YILDIR FK KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM TAVSİYE EDERİM PİYASADA Kİ EİBACH ORJİNAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.. ALT TAKIM OLAYINA GELİRSEK SENİN KULLANMANA BAĞLI 3.5 SENEDİR ALT TAKIM YAPTIRMADIM Kİ SÜREKLİ KONTROL ETTİRİYORUM HALA SAĞLAM.. ÖLÇÜYE GELİRSEK 5 CM EN İDEALİ 3.5 BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ PİŞMAN OLURSUN... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
ya şu kesme konusunu anlamıyorum nasıl güvenip yapıyorlar. insan oğlu kendinden yola çıkması lazım bir insanın bacağının ikisinide aynı kes eski si gibi olurmu. olmaz tabiki kesme yay da buna benziyor bence. şahsi fikrim......
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |