![]() |
|
206 geri vites problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
btunaboylu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı btunaboylu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 07:53 |
Merhabalar,
Otomatik vites, 206 aracımda bazen aracı geri vitese taktığımda arkadaki tekerlekler kilitleniyor.
Vites D de iken herhangi bir sorun yok ancak R ye geldiğinde (her zaman değil) arka tekerlekler kilitleniyor. Bir anlam veremedim.
Acil yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
vites kurusunda sorun olabilir çabuk bozuluyormuş otomatiklerin vitesleri öyle duydum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka tekerleklerın kılıtlendıgını nereden anlıyorsun? sanzuman ıle arka tekerleklerın hıcbır baglantısı yok zaten. soyle bırseyı denesen nasıl olur? arkaların kılıtlendıgı bır anda vıtesı bosa alıp gerı sal bakalım. yıne kılıtlenme olacakmı?
acaba kampanalarında bır sorun mu var?
|
|
![]() |
|
btunaboylu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı btunaboylu
Boşa aldığımda serbest kalıyor. Sorunu da her zaman yapmıyor bu sabah ilk kez başıma geldi.
Beton zeminde yerde lastik izi çıkıyor ordan anladım. Çakıl zeminde de sürüklendiğini farkettim.
Bende kampanalardan şüphelendim ancak vites değişimi ile (boşa yada D ye alınca ) bir ilişki kuramadım.
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
vites kutusyla hiç bir alkası olamaz
büyük ihtimaller fren merkezinde bi sorun vardır 150 lira civarı bi para
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arkadaşım bi servise göstersen iyiolur küçük sorun büyüğe dönüşmeden
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |