![]() |
|
Musée de l'Aventure Peugeot Sochaux/Montbéliard |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
qawsed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 21:41 |
||||
oncelikle herkese merhaba fransada yasiyorum gurbet misali foruma bugun denk geldim hazir denk gelmiskende muzeye gittigimdeki fotolari koyayim dedim meraklisina ....
aslinda muzeye giriste tarihe gore sirali arabalar ve basladiklari malzemeler ama ben karisik koydum iyi seyirler ...
![]() ![]() ![]() bende de 1 tane 307sw var onun icin favorim :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
vay led çılgınlığı oralarıda sarmış onun dışında çok güzel araçlar :)
|
|||||
![]() |
|||||
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
çok guzel araçlar hepside.
|
|||||
206 X-line the Orginal
Mersin |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
foruma hoşgeldin
paylaşım çok güzel teşekkürler
|
|||||
![]() |
|||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||||
bu kadar çok Peugeot yu bir arada görebilmek sevindirici
![]() |
|||||
![]() |
|||||
qawsed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
||||
valla acikcasi gunde 300 tane 5008 ve 3008 karisimi peugeot araba goruyorum gina geldi fabrikasindayimda :) (umarim solemem abes kacmaz ?!:)
|
|||||
![]() |
|||||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||||
Üretim hattının ve fabrikanın resimlerini paylaşırsan bizimle mutlu oluruz. |
|||||
![]() |
|||||
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
||||
406 coupe yokmu yaw
|
|||||
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
aramıza hos geldınız.
bızım ulkemızdekı modıfıye anlayısı bence cok daha guzel bazı acarlar cok kotu. ama 307 sw cok guzelmıs :) |
|||||
![]() |
|||||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
||||
o madem fabrikasında sın içimizde en şanslısı sensin :) araçlar süper yaa
|
|||||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|||||
![]() |
|||||
||||
uretim hattini fotograflama imkanim sifir cunku kesinlikle yasak ama fabrikanin hakkinda bilgi iceren ve resimler iceren bi konu acabilirim kisa bi arastirmayla isterseniz ufak bi anektot olur forumdakiler icin
ilk uretigi tarihten bugune kadar yapilan (ki su an 3008 ve 5008 uretimi devam ediyor)3008 ve 5008 dahil tum araclar muzede var ama tabi hepsini tek tek cekip yukleme si biraz uzun is
aslinda muzeye gittigim gun modifiye ve ses yarismasi vardi keske onlarida cekseydim benim fazla ilgimi cekmedigi icin fotosunuda almamistim ama bi daha denk gelirsem sizler icin fotolarini cekerim
valla acikcasi bazen bole dusunmuyorum calismak bazen zor geliyo ![]() ![]() su an uretimi hizlandirdilar gunde ki 7.30 saat calisiyorum 3 vardiye var ve 1 vardiye yaklasik olarak minumum 300 kusur kapasite bu sayi artacak hazir bu konuya girmiskende sizlere bi tuyo vereyim bu senenin sonlarina dogru 3008 ve 5008 uretimi ana fabrikada bitiyor tabiki yeni arabanin uretimine baslanacak ... herkese saygilar ... |
|||||
![]() |
|||||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
||||
106 gti gelse ya yeniden :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Fabrika ve üretim hakkında bir yazı hazırlayıp paylaşırsan seviniriz. Hatta peugeotturkey.com için özel bir izin alıp 2 3 resim bile çekip paylaşabilirsen Anasayfada özel bir konu açıp eklemeyi düşünüyorum.
|
|||||
![]() |
|||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||||
Güzel şeyler var... Paylaşım için teşekkürler....
|
|||||
![]() |
|||||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||||
aramıza hoşgeldiniz paylaşım için teşekkürler 307sw çok şekil 206yı jeep e benzetmişler çok hoş olmuş
Düzenleyen 06BAHO - 28 Ekim 2010 Saat 11:22 |
|||||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||||
![]() |
|||||
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
||||
güzel paylaşım elinize saglık
|
|||||
![]() |
|||||
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
||||
Sadece 307 güzel onların modifiyte anlayışı pekte iyi değilmiş sanırım
|
|||||
ozaann
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |