![]() |
|
SATILIK 307 OTOMATİK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 21:55 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-prins-lpgli-73binde-tertemiz-otomatik-33622503/detay (ilanı yeni koydum açılacaktır)
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel araba satmana üzüldüm hayırlısı olsun
iyi birine gitsin
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
çok temiz güzel araba hayırlı olsun
neden satıyosun acaba ?
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
woswosist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır satışlar
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
teşekkür ederim bu gidişle satmaktan vazgeçicem herhalde ailemde pek istemiyor fıorınoya taktım kafayı bu aralar
|
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
arkadaşlar gül gibi arabyı satıp fiat için kredi çekmekten vazgeçtim k.bakmayın konu kalabalığı oldu silinebilir
|
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |