![]() |
|
muayene komedisi 1.perde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 13:17 |
yeni aldığım aracım birdahaki ay muayeneye girecek alırken farketmedim farı sabitleyen tırnaklar kırık muayenede bir problem olurmu alttan civata ile tutturmuşlar birde aracımın nerelerini kontrol ettirip ayarlatmam lazım bilgissi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum teşekküreler |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek bır sey dıyeceklerını sanmıyorum
|
|
![]() |
|
foreverpug ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foreverpug
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun olmaz, muayenede frenlerin tüm emniyet kemerleri ve bağlantı noktaları arka koltuktaki 3. kemer tokasına dikkat edin, aracın tüm aydınlatmaları (bazen yan sinyalleri parklara bağlıyoruz bunları düzelttirin) aracın altından yağ kaçağı olmaması lazım varsa temizletin gitmeden önce, ve amortisörleriniz sağlamsa sorun çıkmaz, birde aracın şase numarasının okunuyor olması lazım 206 larda tesisat varsa bazen şase nonun üzerini kapatıyor benim başıma geldi :) aracımda cam filmi ve eksoz olmasına rağmen sorunsuz geçtim muayeneden
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
kaç numara filmin vardı ?
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
foreverpug ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foreverpug
3 numara
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
abi 3 numarayla nası geçsersin ya.burda 2 numaraya laf yapıyolar
![]() |
|
beyaz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foreverpug
burası istanbul gelen arabaların %85 i filmli :)
|
|
![]() |
|
oraya gelmek lazım desene
![]() |
|
beyaz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |