![]() |
|
307 ile çamura girdim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 09:50 |
zamanla kurur ve dökülür bence hiçbişey yapma. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diskleri ve balataları temizlet amortisör yaylarına bak bide arasına taş falan girerse ses yapar deli eder
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
hiç bişey olmaz ama iyice temizlet
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
lıftlı yıkamalar oluyor. oralara goturursun kaldırıp bır guzel yıkarlar... temızletmende fayda olur dıye dusunuyorum.
ayrıca merak ettım o kadar camura nıye gırdın yaa :)) off-road mu yapıyordun yoksa. arac jeep olsa tamam dıyecem ama degıl yanı. makyajlı araba ıle gırılırmı hıc camura? makyajını bozacaksın aracın :)))) Düzenleyen cecoli - 25 Ekim 2010 Saat 01:07 |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
disk ve balata olabilir...temizlet guselce....
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence takıntı yapılacak bısey yok o kadar hassas bısey olsa yagmurlu havalarda dolasamazsın arabayla |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
arkadaşlar 2007 model makyajlı 307 im ile çamura girdik baya bi araçın altı filan çamura vurdu orta kısım arka kısım ön kısım çamurdan kayınca lastikler çukura aracın orta kısımları çamura girdi aracın bitarafına zarar verirmi ? eve gelince hemen temizledim alt kısımlara attım atabileceğim kadar su fakat yinede var o motorun plastik korumasını üstü hep çamur ama öğrenmek istediğim aracın bizim ulaşamayacağımız yada su sıkamayacağımız bölümleri varmıdır oralara çamur girmişmidir ? girmişte çıkar mı bi süre sonra ? yarın tazzikli su attırıcam alt kısımlara. alt taraflara falan zarar gelirmi yani ? birde siz daha önce hiç girdinizmi ? böyle çamurlara nasıl girdiniz ne kdar girdiniz ?
Düzenleyen xMEGANx - 24 Ekim 2010 Saat 23:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |