Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - LPG TAVSİYELERİNİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

LPG TAVSİYELERİNİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
woswosist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woswosist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: LPG TAVSİYELERİNİZ
    Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2010 Saat 22:20
özellikle Lpg kullanan arkadaşlar memnuniyet derecesi kullandıgı marka yaşadıgı sorunlar tavsiyeleri lpg markaya araca uyuma 10 üzerinden kac verirsiniz .
bu sayede lpg ile ilgili akılda  akılda soru kalmasın
Yukarı Dön
elnino35 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elnino35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2010 Saat 22:30
Zavoliden vazgeçme arkadaş !!
Peugeot 206 forover.
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2010 Saat 22:41
prıns hiç sorun çıkarmadı kehın enjektör kullanıyor(made in germany) çok memnunum zavoliyide çok metheden var zaten yüksek klasman araçlara bmw wv gibiler genelde prıns takılıyor montaj yapan ustada çok önemli sistem ne kadar iyi olursa olsun ufak bir hata düzgün çalışmasına engel olabilir ben ustamada prınsede 10 üzerinden 10 veriyorum 

Düzenleyen 06BAHO - 24 Ekim 2010 Saat 22:43
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2010 Saat 23:55
Orjinalini yazan: 06BAHO 06BAHO Yazdı:

prıns hiç sorun çıkarmadı kehın enjektör kullanıyor(made in germany) çok memnunum zavoliyide çok metheden var zaten yüksek klasman araçlara bmw wv gibiler genelde prıns takılıyor montaj yapan ustada çok önemli sistem ne kadar iyi olursa olsun ufak bir hata düzgün çalışmasına engel olabilir ben ustamada prınsede 10 üzerinden 10 veriyorum 

yanlıs bır bılgın var sanıyorum... keıhın enjektorler alman degıl japon malıdır. brc ve kıt mtm de aynı enjektorlerden kullanır. bır ara atıkerde goruntu ve ses olarak keıhın e cok benzer olan "horızon" enjektor kullanmıstır.
Yukarı Dön
Doktor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
DOKTOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Doktor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2010 Saat 23:58
Ben de sık sık BRC ver Zavolli ismini duyuyor, iyi yorumlar alıyorum ama kullanmadığım için kendi fikrim yok malesef.
Doktorlar da modifiye sever... :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 00:13
bu arada bılındık fıks yorumumu yapayım yıne... once usta onemlıdır. ucuz bır sıstem ıyı usta ve ıyı montaj ıle duzgun calısabılır veya pahalı bır sıstem kotu usta ve kotu montaj ıle duzgun calısmayabılır... atıkerden memnun olanların yanında sıkıntı yasayanda cok. ama ben gayet memnunum yanı...
Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 01:21
Tartarini  ;)   bende bu forumda yok iken taksicilere soruyordum hep cunku adamların aracı lpg li ve full calısıyor arabaları 24 saat  ve 250 bin den aşa km yapmamşlardı . Bende sordum . Tartarini dediler    % 90 nı    brc için eh işte dediler diğerlerine yaramaza dediler ozellıkle atiker için.  Bende sivil hayatta kullanan 1-2 yakınımla gorustum onlarda cok memnundu ve tartarineye karar verdım bende cok memnumu suan hic sorun yasamadım . 5 ay oldu 10 bin km yaptım henuz . 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 01:29
sorun yasamayan lpg lı 307 lerı gormek guzel... gule gule kullan...
Yukarı Dön
eneslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eneslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 01:31
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

sorun yasamayan lpg lı 307 lerı gormek guzel... gule gule kullan...

Çok şükür ki yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam . Teşekkür ederim 
Enes

( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj))

Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 01:37
zavoli bence çok iyi sorunsuz
ozaann
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 02:00
"puglara lpg uymuyor" dıyen ustalarımız sıtemızı takıp edebılırler... bırseyler ogrenırler en azından...

Düzenleyen cecoli - 25 Ekim 2010 Saat 02:01
Yukarı Dön
trtolgi Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı trtolgi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 03:03
bende tartarini var.valla sorunu yok.en son bi ayar yaptırmıstım işini bilmeyen birine ne olduysa ondan sonra oldu.arabada eksik birseyler var ama bakalım onuda iyi usta ile halletcez
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 07:33

bu arada bılındık fıks yorumumu yapayım yıne... once usta onemlıdır. ucuz bır sıstem ıyı usta ve ıyı montaj ıle duzgun calısabılır veya pahalı bır sıstem kotu usta ve kotu montaj ıle duzgun calısmayabılır... atıkerden memnun olanların yanında sıkıntı yasayanda cok. ama ben gayet memnunum yanı...
%100 katılıyorum iyi usta çok önemli.kötü usta en iyi malı kötü takıp aracı rezil eder iyi usta en ucuz markayı takıp sorunsuz çalıştırır.markadan önce usta araştır bence
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 12:09

zavoli taktırdım sorunsuz

yalnız ustaya dikkat
Yukarı Dön
woswosist Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı woswosist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 17:00
arkadaşlar herkes kendi kullandıgı lpg iyi diyor kimse benimki kara demez tamamda formu acmamım nedeni akıllardaki peugeot ve lpg korkusu cok fazla olması sonucda hicbir markanın ortagı degiliz bakıyorum herkez usta diyor iyi ustanın yeri neresi yaşanan ufakda olsa yaşanan sorunlar mesala benzin ibresinin gazda inmesi kırmızı ışıkda teklemesi tiptronikde uyumu bunlarıda paylaşırsak
bu form bir soru bankası gibi kullanılır saygılar
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 20:39

yanlıs bır bılgın var sanıyorum... keıhın enjektorler alman degıl japon malıdır. brc ve kıt mtm de aynı enjektorlerden kullanır. bır ara atıkerde goruntu ve ses olarak keıhın e cok benzer olan "horızon" enjektor kullanmıstır.
öyledir cecoli hocam enjektörün üstünde yazmıyoda hemen arkasında gördüm onda germanydır dedim bigi için saol

Uploaded with ImageShack.us

bu arada benim araç otomatik gayette uyumlu bir sorun yok

Düzenleyen 06BAHO - 25 Ekim 2010 Saat 20:41
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 23:13
Orjinalini yazan: woswosist woswosist Yazdı:

arkadaşlar herkes kendi kullandıgı lpg iyi diyor kimse benimki kara demez tamamda formu acmamım nedeni akıllardaki peugeot ve lpg korkusu cok fazla olması sonucda hicbir markanın ortagı degiliz bakıyorum herkez usta diyor iyi ustanın yeri neresi yaşanan ufakda olsa yaşanan sorunlar mesala benzin ibresinin gazda inmesi kırmızı ışıkda teklemesi tiptronikde uyumu bunlarıda paylaşırsak
peugeot ve lpg korkusu yok woswosist. kötü ustaların el attığı peugeotlar var. sadece marka arıyorum diyorsan şu an en iyi marka prins ancak fiyatı çok yüksek. taktırmak istiyorsan prins takan iyi bir usta bul kendine. yine tavsiyeler alman şart. burda açık ve net söylenen şu: en iyi markayı bulsanda iyi bir usta bulman şart.
ben şu an en ucuz mal olan atiker i kullanıyorum. ilk taktırdığım bir hafta sorunlar yaşadım ama kendime iyi bir usta bulduktan sonra o sorunlardan kurtuldum. şu an çok memnunum. lpg nin fiyatını amorti de ettim sanırım.
ibre konusunda forum içinde cevap verildi. hemde resimli bir şekilde. yol bilgisayarını depodan gelen kabloları vasıtasıyla kandırma gibi bir yol izlendi. başarılı da oldu sanırım. kullananlar var heralde.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 23:13
Orjinalini yazan: woswosist woswosist Yazdı:

x marka sıstemı kullanıp memnun olanda buraya yazıyor veya yıne aynı markayı kullanıp problem yasayanda yıne buraya yazıyor. memnun olan memnunıyetını nasıl belırtecek pekı? ben atıker kullanıyorum memnunum dıyorum. ama ben hep belırtmısımdır. bu memnunıyetımı kendım sagladım. atıkerın bayılerınde sıkıntı var dıye cok kez dıle getırdım. bunun harıcınde mısal tartarını kullanan arkadas ben memnunum tavsıye ederım demıs. memnunsa tavsıye ederım dıyecek tabı. baska ne dıyebılır kı? sen memnun oldugun bırseyı tavsıye etmezmısın?

bunun harıcınde benzın gostergesının dusmesı lpg sıstemıyle alakalı bır durum degıl aracın kendı sıstemıyle alakalı bır durumdur. bu cok kez konusuldu arastırabılırsın. kısaca aracın benzın sarfıyatını tekerlek donusunden hesap edıp ona gore gostergenın dusmesı gıbı bır durum var. ama bu her pug da yok. mesela benım aracımda yok boyle bır durum. devamlı yerınde sabıt duruyor. uzun zamandır benzın almıyorum aynen yerınde sayıyor...

tekleme olayınada gelecek olursak duzgun calısan sıstem teklemez. arac oncelıkle benzınde duzgun calısıyor olmalı. benzınde duzgun calısıyorsa lpg sıstemıde duzgun montaj ve ayar yapılabılırse tekleme falan olmaz. ıste burada yıne usta faktoru ortaya cıkıyor... saygılar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 23:17

öyledir cecoli hocam enjektörün üstünde yazmıyoda hemen arkasında gördüm onda germanydır dedim bigi için saol

bu arada benim araç otomatik gayette uyumlu bir sorun yok

bu "made ın germany" yazısı enjektorun neresınde yazıyor merak ettım... su resımde yazan parcayı aynı acıdan bıraz daha uzaktan cekebılırmısın. parcayı ve motordakı yerını tam anlayabılelım...
Yukarı Dön
BAHTİYAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Ekim - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BAHTİYAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2010 Saat 18:57

o zaman da germany gözükmüyordu :)) haklısın hocam kehın japonmuş ben bu parçaya kandım onu anlatamaya çalıştım müsait bir zamanda çekerim

BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26297 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 179 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37000 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296722 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 85 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94099 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 862 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1032 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6234 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 308 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3615 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49360 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 529 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 343 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 591 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1872 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1049 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
muratzengin 3
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English