![]() |
|
307 İç sesler. ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 21:02 |
307 1.6 HDI 90 hp 2007 model 84 bin'de aracım var iç taraftan acayip acayip sesler geliyor özellikle dandik yollara girince.. mesala teyibin ordan ön kapının tam eklem yerinden yan kapıların tam orta bölümlerinden ve arka cama sanki vuran bişi varmış gibi sesler gelior sizlerde de varmıdır ? çözüm ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ses gelemeyen pejo varmı acaba hepimizinkinden geliyordur sanırım pejo bu konuda sınıfta kalıyor
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
servis ilgileniriz filan demişti ne derece geçirirler sesleri ? bant filan çekiyolarmış ses gelen kısımlara
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence fazla kafana takma yolda mutlaka muzik dinle yoksa benim gibi sese karşı kulakların hassasise kafayı yersın pengeotonun dikenidir onlar
![]() |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Ben müzükten başka hiçbirşey duymuyorum Bende yok öyle tıkırtı fln :) Zamanla yok olur o sesler kulağında....
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
benım 206da da oyleydı dıreksiyonun altındaki sigorta kutusu gıbı bı kapak var oralardan geliyordu benim kapagın temas ettıgı dıger taraflara silikon yaptım hafıfce bırbırıne carptıgı zaman ses yapmaması ıcın işe yaradı suan hiç bi ses yok :) maşallah sende sesin geldiği yerleri iyice tesbit edersen cözümü basittir zaten |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
benım bagajda 2 tane 38 cm kıcker var... sesler cogaldı ama aldırıs etmıyorum rahatsız etmıyo alıstım artık bide 40 yanak 17 lastık var birazda eskısıne göre fazla sarsılıyom.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |