![]() |
|
206 motordan vızırtı geliyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 14:10 |
merhaba 2005 model 206 hdı xdesing var. aracımda şöyle bir sıkıntı var yaklaşık olarak 3000 devire gelne kadar inceden bi ses geliyor vızırdıyor ama 3000 deviri geçtikten sonra o ses yok oluyor bunun sebebi ne olabılır sızın basınızada geldi mi böyle birşey..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aman kardeşim aynı konuyu bende açtım geçen gün ama bir türlü cevap veren olmadı senin sorunun aynısı bende mevcut
|
|
![]() |
|
ben bir yere gösterecektim ama ne biliyim sordum adamlar normaldir diyor ama ben yinede baktırmak istiyorum
|
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
normal deil sibop ayarları bozuktur muhtemelen bende bugun hallettim çok sıkıymış siboplar fazla benzin yakmasına sebep oluyo bence hemen git baktır
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
|
baba hakketten çok haklısın yakıt durumu son bir kaç zamandır değişti... sanki daha fazla yakmaya başladı ... peki nerede yapabiliriz yardımcı olabilecekmisin |
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
ses şıkırtı şeklindemi geliyor? sibop ayarından olablir öyleyse
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
ama işin ilginç kısmı belli bir devirden sonra kesmesi. ufaktan boyle ınce bır ses seklinde geliyor sonrada devir belli seviyeye gelince yükseliyor. bu sırada yardımcı olmaya calısanlara teşekür ederim..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
İzmirde olsan tavsiye edeceqim yerler vardı ama motor tamiri yapan herhangi bi yerden 30 40 lira civarı bişeye yaptırabilirsin pahalı deil
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |