![]() |
|
KLİMA VE KALORİFER VE DİĞER SORUNLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
horizon83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı horizon83
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 10:17 |
sEVGİLİ ARKADAŞLAR
307 HDİ kullanıcısıyım...Şu anda yaşamakta olduğum bazı sorrunlar var bu konuda araştırmalarımda hep farklı yorumlar gördüm açıkcası kafam karıştı.Bu raya yeni üye oldum ve çok net bir şekilde bilgileneceğimi umuyorum.Sorunlar;
1-Aracım Antupolition foult uyarısı veriyor bunun kalitesiz benzin olduğundan -egzost değerlerinin düştüğünden şeklinde yorumlar buldum netten.bu uyarıyıo neden veriyor olabilir?
2-Remote control batery low:Bu konuda henüz bilgi sahibi olamadım
3-Son olarak bugun başıma geldi dün klimam ve kaloriferim gayet normal çalışıyordu bu sabah baktığm AC ışığım yanıyor ama klimayı yada kaloriferi açtıgımda herhangi bir ses yada üfleme gelmiyor.Bunun nedeni ne olabilir.
Şimdiden teşekkürler,
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım aracımda HDI 1.6 110 hp lik premium2006 model heralde araclarımız aynı, aracınız antupollition hatasını mazottan verebılır yada kaputu acın hava akısmetrenın ordakı fısı kontrol edın mutlaka kırlenmıs ıletkenlıgını kaybetmıs olabılır 1 kez bu hatayı aldım ve fısten kaynaklı ımıs fısı spreyle temızledım yerıne oturttum sorun cozuldu. 2 . hata ıse galı emın degılım anahtarın pılı bıtıyor oyle gıbı geldı bana. 3. hata konusunda hıcbır fıkrım yok sıgorta panelı kontrol ettırı. |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1-mazotu güvendiginiz bir yerden alın ve burayı degiştirmemeye çalışın sanırım kalitesiz yakıt.
2-bu uyarı anahtar kumandasının pili anlamına geliyor benim kide yeni bitti 2 kumandanın pillerini 5tl ye degiştirdim.
3- klima otomatik devreye girebiliyor sabahları benimkide bazen yapıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
1.mazotu opetten alın ve kesinlikle başka yerden almayın bu çok önemli
2. anahtarın bili bitiyor meraklanacak bişey yok çok kolaydır çözümü forumu inceleyin değişiminin nasıl olduğunu bulabilirsiniz
3.hata ise sebebi çok çeşitli olabilir klimanız digital sanırım ısıtma soğutma motoru elektirik bağlantısına bakın
|
|
![]() |
|
arkadaşlar lafı açılmışken ben çevre mühendisiyim ayrıca petrol piyasasında çalışıyorum müfettişlik denetmenlik ve müdürlük yapyorum bütün akaryakıt firmalarının mazotlarını benzinlerini ve lpg lerini hafta bir analiz ediyoruz ve inanın bana opet herzaman temiz çıkıyor bütün istasyonlarından gelenler çok iyi benim aracım da 206 mazotlu ben başka yerden almıyorum
kendi kullanmadığım şeyide tavsiye etmem sadece öneri opet benim değil sadece fikir veriyorum
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
en temızı Shell GTL gerisi yalan hocam sızde bılırsınız bu konuyu denetım yaptıgınıza gore katar dan gelıyor turkıyede uretılmıyor rengı bıle su renginde ve araca 2 depo sonrası 5 ps katıyor sureklı kulllanımda ama dezavantajı lıtresı pahallı kaldıkı kılometrede ben fazla yapıyorum 307 hdı var 1.6 110 hp lik 40 liraya 300 km yapıyorum sehır ıcı sehır dısı karısık gtl ile |
|
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
Shell GTL yi ilk defa duyuyorum bende hep shellden vpower euro dizel alırım ama GTL yi hiç görmedim duymadım.yeni mi çıktı yoksa her istasyonda yok mu ?
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
herkezin tercihi farklıdır tabi ben opetten alıyorum opetten sonra hangisi derseniz shell derim sonrada po ama ben analiz sonuçlarıma göre konuşuyorum kendi yaptğım analizler tabi herkez istedği yerden alır
|
|
![]() |
|
her istasyonda bulunmuyor GTL cıkalı 1 sene oldu , türkiye rafinelerinde yapılmıyor katarda özel tesislerde uretımı var sadece yakıt almaya gıttıgınız shell ıstasyonlarında sorun varsa soyleyeceklerdır, GTL in ozellıgı kükürt değeri 0 (sıfır) sentant yuksek bu yuzden araca 5 ps kadar katıyor ama 2 depo kullanımdan sonra etkıyı fark edersınız yada en az 1 depo sonrasında çekiş farkını anlayacaksınız, litresi 3.30 TL dir 20 kurus fark var ama değer arac gtl kullanıldıgında duman atmaz... bırde shell urunu bu opet vs ve dıger hıcbır yerde bulunmuyor dunyada ılk uretımı shell yapmıs doğalgazdan sıvıya donusturuluyor o nedenle temiz bir yakıt hatta euro 4 degerlerını aşmıstır euro 5 ve euro 6 ya hazır yakıttır yanı gelecekte mecbur kılınıcak 6 sılındır ve ustu araclar ıcın |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |