![]() |
|
206 Tampon ve Yan Çıtaları Boya |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 00:38 |
Biliyorsunuz çoğu 206 ların yan çıtaları gövde renkli olmuyor... bende aracımdaki çıtaları gövde rengine boyatmak istiyorum, aldığım duyumlara göre bir süre sonra boya dökülmeye başlıyormuş bunun önüne nasıl geçeriz yada bildiğiniz bir sağlam boya kaportacı varmı acil yardım lütfen arkidişler
Düzenleyen albaydemircan - 23 Ekim 2010 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kaplatmayı düşünüyorum çıtalrı boyatmak yerine, dökülmeye başladığına çok kötü görünüyor çünkü. |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sakın boyatma derim plastik olduğu için zemin boya zamanla atıyo taş vurukları falan hemen sırıtıyo arabada ve kötü bi görüntü ortaya çıkıyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben boyattım 206 çıtalarında pürüz olmadıgı için üstüne boyayının atmasını engelleyen bir sıvı var önce onu sıkıp daha sonra boyuyorlar. yaklasık 2 aydır kullanıyorum hiçbir problem yok.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
ilk önce çıtalara güzel bi astar boya dökülmesini engelleyen sıvı üzerine boya olursa bi sorun olcağını sanmam
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla işin sırrı saglam bır plastik astarı plastık astarı kalıtelı astar olursa benım astar beyaz renklıydı ve cok kalıtelıydı bır kat boya attıgımızda bıle dırek rengını verdı sonra 3-4 kat daha attık uzerıne 3-4 katta vernık atıık 1 cm ı gectı nerdeyse kalınlıgı astar boya ve vernıgın dokulmesı ımkansız yanı ama tabı soyledıgım gıbı ısın sırrı astarda bıtıyor
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |