|
satılık 307 ateşleme bobini |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
12omantic
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 22:40 |
selam arkdaşlar aracın bir arızasından dolayı aldırılan sonra bobinden olmadğı anlaşlnca elimde kalmıştır bir kez denenmiştir kutusu faturası mevcuttur 1 Yıl alınan firma tarafından garantisi vardır . satıyorum ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur Fiyat:85 tl dir
|
|
12omantic
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yaşar74
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bobının rengi hangi renk acaba renk farkı var mış benımde giderken kesiklik yapıyo bujıleri hiç baktırmadım ondan yapabilirmi acaba bilen var mı? yardım lutfen
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sayın yöneticilerim, arkadaş konuyu bilmeden yanlış yere açmış. Lütfen ilgili yere taşır mısınız? Diyordum, hızlısınız. Yapmışınız bile.
Düzenleyen badires - 30 Mayıs 2011 Saat 09:38 |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.6 16v 307nin mi bobin
|
|
rarely35
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Konum: 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar hala satılıkmı dır ?
|
|
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir...
|
|
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 yıldan fazla geçmiş.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |