![]() |
|
206 üstüne boya şıçradı nasıl çıkar!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 17:31 |
merhabalar öncelikle konuyu yanlış yeremi açtım bilemiyorum. eğer bir yanlışım varsa özür dilerim. geçen pazar günü yan bına boyanmıs benim arabamın üstüde beyaz beneklerle dolmuş plastik boya sanırım bina dış boyası bunu nasıl çıkarta bılırım kolay bı yolu var yada zorda olsa bir yolu varmı pasta cila dışında bi yardımcı olursanız bana sevinirim abilerim.. şimdiden teşekür ederim..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plastik boyaysa suyla çıkması lazım
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
çıkmadı ya tazikli suyla yıkıyorum ama yok çıkmıyor biraz bezle bastırınca cıkıyor ama bazıları araba üstünde iz bırakıyor. çıldırıcam kac gündür ugraşıyorum bir türlu sonuç alamadım..
|
|
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
aynısı banada olmustu minik minik beyaz boyalar valla ben tek tek tırnaklarımla çıkardım çok değilse ugrasmaya deger
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fazla olmamak şartıyla ve fazla bastırmadan benzin ile silersen zarar vermeden temizleyebilirsin ama fazla benzin ve basınç uygularsan boyaya zarar verirsin benzinle sildikten sonra arabayı pril tarzı bir deterjanla yıkarsan daha garanti olur.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Araç ne renk?
|
|
![]() |
|
ya ben açıkcası şöyle bir madde arıyorum hani asfalt ziftini çıkarmak için gaz yağımı ne kullanıyoruz. bu boyayıda çıkartıcak birşey yokmu tabi arabanın kendı boyasına zarar vermeden dökecek birşey arıyorum..
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
suyla bezle dene baktın olmuyo mazot kullan
|
|
|
|
![]() |
|
genelde zift i falan mazotla çıkarırlar
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yağ sökücü sık 3 4 sn. bekle sil
dün yıkamacı ziftli bir araca bunu uyguladı tazikli su çıkaramadı yağ sökücü 1 kez fıslattı basladı zift akmaya şaşırdım
(sahne cok komıktı ondan yazdım :D )
sordum bu nedir yağ sökücü daa bilmiymusun dedi :D dedim ne işe yarar herşeyi alır boyadan yalnız boyaya işletmiceksin dedi yüzelsey siliceksin nazikçe bi ufacık kısma dene istersen temizler sanırım yağlı plastik ise çıkarır zifti anında söktü çünkü
|
|
![]() |
|
teşekürler verdiğin bilgi için |
|
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
yıkamacıya git tayzikli suyla yıkat ve suyu biraz sıcağa ayarlat
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben zifti sürekli gaz yağıyla söktüm boyaya zarar vermeden en kolay yoldur. gaz yağıda sökmezse pasta cila boya koruma uygulayan würth sonax ziyaret etmeni öneririm. ellerindeki malzemeler kaliteli malzemeler en azından aracın boyasına zarar gelmez ve boya koruma yaptrmş olursun :) |
|
![]() |
|
bi gaz yaını deniyeyim olmadı artık pasta cilaya sokucam..
|
|
|
|
![]() |
|
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
selam kesin sonucu söylüyorum öyle gaz yağı falan hiç uğraşma gaz alıcaksın bildiğim gaz lambalarına konulan gaz boyana da hiçbişiy olmaz hemde on numara parlar çıkarmasın dişimi kırarım hade kolay gele....
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |