![]() |
|
106 Quicksilver Saat Ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 16:30 |
arkadaşlar aracımın saat ayarını yapamıyorum dijital gösterge var 2 adet ayar çubuğu var soldaki ile sadece km sıfırlayabiliyorum sağdaki ile gösterge ışık ayarı yapabiliyorum saatini bir türlü değiştiremiyorum yardım lütfen
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağdakini kullancaksın http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_tr_tr.htm
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
sağdakini sağa sola cevirerek ayar yapacaksın
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
teşekkür ederim dediğiniz gibiyse eğer benim sağ tuş bozuk gibi çünkü sağ sol yaptığımda saatte herhangi bir değişme olmuyor :(
|
|
![]() |
|
Basılı tut bir müddet 12 ye kadar atıyo 24 saat olarak ayarlanmıyo sağ tarafa basılı tut degıstırmek ıcınde bas cek yap sağa sola ilkten bende cok cevırdım :Dbi işe yaramadı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |