![]() |
|
artık teyp kolu iptal olmayacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 13:25 |
arkadaşlar bunu bı sıtede okudum alıntıdır yani :) işimize yarar dedım
Artık Mp3 lerinizi dinlemek için direksiyon kumanda kolunuz iptal olacak diye üzülmeyin!!Peugeot 206 / 306 ’lar için yapmış olduğum aparat çalışması sona erdi.Bu aparat sayesinde Peugeot 206 / 306 ’nıza Pioneer veya Sony cd çalar takarak mp3 lerinizi dinleyebilecek ve aynı zamanda direksiyon kumanda kolunuzu kullanmaya devam edebileceksiniz.Direksiyon kumandanızın Pioneer veya Sony'de aktif olarak çalışabilmesi içinCd çalarınızın arka tarafında W/R girişi olması gerekmektedir..Aparatın fiyatı sadece 30 TL dir.Bağlantısını elektrikten hiç anlamayan bir kişi bile rahatlıkla yapabilir.Aparat Pioneer veya Sony markaya göre farklı olarak yapılıyor..Çünkü aparat markaya göre imal edilecek.Görüşmek üzere.
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
detaylı bılgı ıcın bu numara yardımcı olacakmıs sanırım 0554 302 25 74
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla iyi bişeyy gibi aslında ama ne kadar ihtiyaç var onu düşünmek lazım yinede teşekkürler paylaştığın için link verebilirmisin konuyla ilgili
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
http://www.renaultclubtr.com/forum/showthread.php?t=36228&highlight=direksiyon+kumanda bu linkteki kişi satıyor sanırım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence güzel bir çalışma ama bu aparat daha önceden yokmuydu? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla foruma baktım hıc kımse yazmamıs sanırım kımsenın bı fıkrı yok bu konuda fıkır edınılmesı ıcın yazdım artık :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu linki daha önce okumuştum. Tahminime göre sadece uzaktan kumandalı teypler için yapacak arkadaş. :)) Aslında bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Uzaktan kumandayı sökersin içindeki tuşların gerekli olanlarına aracın kumanda kolundaki yerlerine göre lehim yapar kabloyu bağlarsın. Kumandanın infrared ledinide araç içinde göze batmayacak şekilde ve birbirini görecek şekilde yerleştirirsin. Olur biter :))))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Bu işlem daha önce bir araçta yapıldı. İşe yarıyor....
|
|
![]() |
|
çerno ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1964 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Daha önce bu konu forumda yazılmıştı ama daha sonra nedense forumumuzda bu konu ile ilgili tüm yazılanlar silinmişti.Silinmeden önce teybin uzaktan kumandalı olması gerektiği yönünde bir şey yazılmamıştı.Crazycakır adlı arkadaşın eklediği linkte de cd çaların W/R adı verilen girişe sahip olması gerektiği belirtilmiş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bu lınkden baska bı yerde oyle kumandayı söküp ıcını cıkartıp kumandayı yerleştırıleecek falan demıyor sadece kumanda baglantıları duzgunce cıkısa baglanması gerektıgını soyluyor herkezın montajını yapabılecegını soyluyor oyle lehımlık bır ıslem olmus olsa onu herkez yapamaz heralde |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
sinangndz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2010 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinangndz
Arkadaşlar araç sınırlaması olmayan ve çok çok daha fazla teyp modeline hitap eden bir aparat daha var. direksiyon kumandasına çok ihtiyaç duyan arkadaşlar olursa yardımcı olurum:05452503105
Düzenleyen sinangndz - 06 Kasım 2010 Saat 22:17 |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
***LINK EDIT***
Sitemizde sponsorlar harici reklam yapılması yasaktır. Aynı satış amaçlı reklamlarınızı yapmamanızı rica ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
benım yazdıgım herangı bı sorun teşkil etmiyor degılmı sadece bılgı amaclı yazmıstım :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
kendi el beceilerimizle yaptığımız şeyleri birbirimizle paylaşabiliyoruz bunlardan yana sıkıntı yok ama sadece ticaret yapmak adına ithal ettiğiniz ürünleri burada satamazsınız. Durum bundan iberet. Sponsor olmak isterseniz Gökhan Goral ile kuntak kurmanızı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
el becerım degıl ama tıcarette degıl cunku ben satmıyorum satanıda tanımıyorum sadece bılgılendırme amaclı nette dolasırken gordugum bı yazıyı paylastm |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
mar61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
merhaba böyle bir aparat çalışması benim gibi orjinallğiğ bozmadan farklı bir teyp takmak isteyen arkadaşlar icin oldukca iyi. sırf bu yüzden bozulan teyp icin .yine kendi arabamın orjinal teyp ini internetten bulup satın aldım.daha önce bu aparatı bulabilseydim farklı bir marka tercih ederdim ,eline koluna sağlık çalışmalarınıda başarılar dilerim .arkadaşım .
|
|
mar61
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
307 lerede uyarmı bu aparat ?
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
çok güzel bişe kardeş bu iyi ki yapmışsın teyp değişmed ekran ve kol çalışmıyor bu araçlarda orjinal teyp bozulmayacak sanki merkez kablolarda olsa ne olurdu aparat
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |