![]() |
|
206 jantı HRS marka 16" |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
2YUZ6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2008 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 Saat 12:36 |
JANT ILANI http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-hrs-marka-4x108-206-uyumlu-31608022/detay HRS Marka 16 4x108 Jant 206 lara özel arka lastikler kumho ön lastikler roadstone lastikler 195/45/16 dır önler sıfır arkalar 5.000 KM bile yapmamış haldedir resimler kendi aracımdaki halidir aracı sattıgım için jantları söktüm saygılar sevgiler selamlar.. ASTRA H SIFIR LEDLI FAR GETIRENE DIREK VERILECEKTIR ÜSTÜNE HERHANGİ BİRŞEY İSTEMİYORUM FARI İSTER KREDİ KARTINIZLA ALIN İSTER PEŞİN ALIN BANA FARI GETİRİN JANTLARI GÖTÜRÜN SAYGILAR FAR FİYATI : 500-550 ![]() [size=15pt] ![]() Düzenleyen 2YUZ6 - 21 Ekim 2010 Saat 12:37 |
|
![]() |
|
badytan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
fiyat sonmu acaba
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Benim 15" ofset'lere ve B.stone lastiklere müşteri bulur satarsam yapalım dostum. Ayrıca ilan linkin hatalı görünüyor.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
2 senelik ilan xdesign hortlatmışsın konuları
![]() |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
badytan'ın yüzünden abi ahahaha özür ya. Sabah sabah iş stresi yoğunluğu abi :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |