![]() |
|
307 HDI Premium Hakkında Genel Soru ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 Saat 12:13 |
Herkese selamlar, araçta bir problem yok ancak bir konu hakkında bilgisi olan arkadaşlaradan bilgi almak istiyorum.
Aracım 2006 307 HDI 1.6 110 HP lik, araç 25 TL nin altında mazot alındığında ibre oynamıyor ! 25 TL ve üzerinde mazot alındığı zaman ibre normal şekilde hatasız yukarı çıkıyor ! Bu gibi bir olayla karşılaşan arkadaslar varsa benımle paylasabılırmı ? Neden böyle bir şey oluyor ? |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 da denedim 3-4 kez bendede aynı mazot bitene kadar bekledim 20 tl koyunca ibre oynamıyor sonra 5 daha atıyom az biraz çıkıyo sonra 30 daha koyuyorum hop yarım depoa çıkıyo ama şöyle bir durum var ibre oynamasa bile gittiği mesafe hep aynı oluyo mesela 20 tl atıyorum boş depoya 160 km şehir içi gidiyo bide benzinlikte adamlar tip tip bakıyorlar
ama tanıdıkları için bişey demiyorlar artık ee bide opet in mühendisi olduğumu bildiklerinden kesin bi bildiği vardır gözüyle bakıyolar :))))))))
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
aynen bende dun deneme yatım 20 aldım ıbre oynamadı sonra 1 tur attım 10 aldım gene oynamadı 1 tur attım adam ayar oldu 30 daha aldım yarım deponun ustune cıktı 307 tamamen elektronık kontok acılınca dırek resetlıyor 25 ın altını ımkan yok arac gormuyor bıraz evvel servısle gorustum aracta hata yok dedı 7 litre altını otomobılınız gormez dedı ona gore yakıt alabılırsınız dıyor... demekkı bu fabrıka cıkısı yapılan bir kılcıklık
|
|
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
bi kere şunu deneyin :
kapıları kapatma düğmesine 20 -25 saniye boyunca basılı tutun
araba zaten dörtlüleri yanıp yanıp sönecektir
bu durumda beyin kendini resetliyo
belki sorununuza çare olabilir Düzenleyen dogu - 21 Ekim 2010 Saat 17:38 |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunuda ilk defa duydum 206 için mi bu olay bide arabadan indik kapattık kapıları ondan sonramı benim bildiğim dörtlüler kapılar kilitliyken yanıyor yaa o park yerinde arabayı bulamayınca falan kullanmak için yada gece arabayı bulabilmek için güenlik olayı ama ne alaka resetlemesi biraz daha açıklarmısın bunu
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
bende 2006 307 var denedim oluyo bu bilgiyi ne servis söyler nede kullanım kılavuzlarında yazar
ama 206 larda var mı bilmiyorum
yine bi arkadaşın böyle depo gösterge sorunu vardı düzeldi
ama başka bi arkadaşın vardı düzelmedi şamadırasında arıza varmış.anlattıklarım 307 ile alakalıdır
inş yardımcı olmuşumdur
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
bu bılgı ıcın tesekkurler bunu denyecegım en kısa zamanda 10 lıralık yakıt alıp dedıgınız olayı denıycem umarım hallolur saygılar,tesekkurler |
|
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
bndede oluyor cok nadır yılda bır ıkı kez ama kafaya takmıyorumki takılcak bsyde deıl bnce yakıt içinde nede olsa yapacagı yol belli 20 tl atınca oluyor sadece
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
zamlar böyle giderse 100 tl alınca oynucak o ibreler off off :(
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
haklısın walla dostum :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |