|
Hangi marka XENON Önerirsiniz |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
eneslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 22:54 |
|
Merhaba arkadaşlar 2006 model makyajlı 307 aracıma xenon kiti taktırmayı düşüünüyorum ama xenon larla ilgili bilgilerde acemiyim biraz . dıscovery ,hıd ,mtec ,monza dugdugum markalar . 6000 K ideal diye biliyorum birde . Mavimsilik istemiyorum . Bildiğimiz Beyaz xenon olsun istiyorum . Sizce hangi markayı önerirsiniz kullanan varmı memnumu ? Teşekkürler
|
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim 206 ya ben monza 6000 K taktırdım beyaz.sordugumda 5200 K daha beyaz oldugunu fakat ileriyi göstermedıgını söyledıler.fiyatıda 150 tl ye almıştım gayet memnunum.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
eneslan
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hmm peki monza üretim neresi ? bu bmw lerde fln gördüğümüz xenonlarla eşdeğer niteliktemi 6000 bin lik ? normal sarı ampüllerden vasat olmasında :)
|
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
YAnlız mercekli değil benimkilerr.Bildiğim kadarıyla bmwler mercekli.ben beyazlık konusunda memnunum.yanılmıyorsam Monza Alman olması gerekıo. |
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
eneslan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hmm bi araştırım bakim daha detaylı . Benim farlar mercekli . Aracın resmi olsaydı iyi olurdu aslında. Birde nereden aldın . garanti falan var dimi
|
||
3rkans
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1 yıl ampül 2 yıl da beyın garantisi var garanti kagıdını doldurup verdiler.Mersinde aksesuarcıdan aldım kendileri montajını yaptılar.
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
eneslan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anladım Peki teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ;) ben bi araştırım bu markayı
|
||
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
mtec marka öneririm.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
eneslan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peki kaclık onerirsiniz ?
|
||
ondererden
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
|
|
BEN SENTINEL MARKA TAKDIRDIM 2 YIL GARANTISIDE VAR 4 TE TAKSIT YAPTIRDIM TAVSIYE EDERIM::..
|
||
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende xenon düşünüyorum ama marka işine karar veremedim,bide unutmadan soliym balanslı olandan alcaksın yani,halk dilinde arıza ışığı yakmayan diye geçiyo ,buna dikkat et, |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
monza kullanıyorum 6000K far sis 2 takım sorunsuz Monza Made İn İtaly :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
son zamanlarda merceklı olmayan farlarda xenon kullanımından dolayı ceza yıyen kısıler olmaya basladı. tabıkı bu durumda haklılık payıda var. kalıtesız xenon kullanılan arac yolu aydınlatmak yerıne heryerı aydınlatıyor ve bu sefer karsıdan gelen ve onde gıdenler sıddetlı sekılde rahatsız oluyor. ben bu tarz xenonların teknık olarak hatalı oldugunu dusunuyorum. cunku orjınal ampulde ondekı sapkadan dısarı ısık sızmıyor. ama bu tarz kalıtesız ampullerde sapkanın yanından dısarı ısık sacılıyor ve cok rahatsız edıcı bu durum ortaya cıkıyor... yalnız bır arkadasımızında soyledıgı gıbı mtec sılver fıyatına gore ıyı bır urun hemde balastları kucuk. mumkunse black olanı daha kalıtelı... |
||
kabus
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Monza fiyatına göre gayet kaliteli beyaz isitiyorsan 6000K
|
||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||
bro
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu Xenon olayında uzun-kısa ayrılıyor mu yoksa direk farın yapısıyla mı ilgili? Yani alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Far tipini öğrenip ona göre alım yapacağız ama bunun dışında püf noktaları nelerdir.Mesela yukarda balastlı olsun-arıza ışığı yakmasın denilmiş,gibi H.burada.com da 100 TL ye de Xenon var ve hemen hemen hepsinde arıza ışığı yakmaz yazıyor.Bunları alıp kendimizde montaj yapabilirmiyiz? 2 soket takıp kullanabiliyormuyuz? Standardı 35W mı,altı-üstü var mı? ekstra role ihtiyacı var mı yoksa beyin dediğimiz kutucuk olayı bitiriyor mu?
|
||
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
|
H.İ.D alma sakın kardeş ben aldım 1 senedir kullanıyorum garantiden 1 ampul 2 kerede balast değiştirdim....
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
H.I.D. dedıgın sey esasında bır marka degıldır. bu xenon far olayının tanımıdır.
High Intensity Discharge tan gelır...
|
||
eneslan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşım bildiğim kadarıyla bilgilendireyim seni . Uzun kısa olarak ayrılıyor Eğer senın standart ampullerın H4 ise hem uzun hem kısa olarak sadece bir takım beyınle işin cozuluyor . Eğer H4 den farklı ise mesela H7 H1 vs o zaman kısalar ıcın ayrı , uzunlar ıcınde ayrı beyin alman gerekiyor yani 2 takım beyin ( 1 takım 2 adet ) gerekıyor. Bende araştırmıstım bayağı bu bilgileri edindim . Arkadaşımı beklıyorum taktırmak ıcın . Bir yere daha bakıcaz biraz zaman geçicek acelen yoksa eğer sanada soylerım . İstanbulda. Birde genelde MTec marka yı daha cok met ettiler. İdeal Xenon 6000 Kelvin bence . Bu Bmw lerdekiler 4700-5500 K miş bizimkilerede 6000 yeterde artar bence . Daha yukseği dalga boyundan rengindede mavileşme ve morlaşma oluyor .
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
eneslan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mercek farın varsa eğer xenon hazırlıgında vardır ve taktırman daha iyi olur . Merceksiz farlarda bence gerek yok .
|
||
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
||
bro
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Nette yaptığım araştırmada Xenon takımını alıp kendim de takabilirim sanırım.Birkaç resimli anlatıma baktım;tek kafama takılan arkaya takılan kağağın deliğini büyütmek için kesilmesi..içeriye su almasından çekiniyorum.Ben şu anki aracıma bakıyorum (2008 Corolla) Öyle kapak falan yok.Normal xenon farın üzerindeki erkek soketlere balasttan gelen dişi soket takılı Bunu yapanda Toyota Yetkili servisi..Ayrıca o konuda var,sıfır arabada alıp kendim takınca garanti bozulur mu?
|
||
http://www.stichtingmilieunet.nl/andersbekekenblog/wp-content/uploads/2010/09/Peugeot-EX1.JPG">
36 Years Old , O Rh + |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |