![]() |
|
Jant hakkında fikir. !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 21:23 |
Selam herkese , bu jant'ı 206 plus aracım için düşünüyorum. Fiyatı uygun ve taksitle alacağım. Sac janttan daha iyi olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce 206 Plus için yakışır mı yakışmaz mı ? Kararsız kaldım.. ![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16 takarsan güzel durabilir. Ama tavsiyem orjinal jantlardan şaşma. 206 cc jantı ucuz bulup takabilsen bence daha çok yakışır.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ben 206lara oldum olası orjinal jantlarını yakıştırıyorum. bence gti&cc jantlarını çıkmacılarda uygun fiyata bulabilirsin. bu jantıda alcaksan en küçük 15'' al, 14'' de bişeye benzemiyo hangi jant olursa olsun.
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
iimis hayirli olsun
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla baba kusura bakma bu jantın aynısını takan bir araç gördüm ama düdük gibi duruyordu bencede quiksilver jantı bulsan da çok süper oturur
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal jantlar daha iyi. yine de tercih senin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
:) Anlaşıldı arkadaşlar bulabilir isek uygun fiyatlı bakalım almayı düşünüyorum. Bu jantların fiyatları ve taksit oranı uygun gelmişti onunun için alayım demiş idim. Neyse kısmet başka baharaymış :))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
benim fikrim 308 cc jantı yeni çıktı çok hoşuma gıdıyo ben ondan düşünüyoum.
Uploaded with ImageShack.us
yada al sana jant en babası :))
Uploaded with ImageShack.us
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
alttakinden varsa satsana
![]() |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
10 numero hakkatten bende isterim en yağlısından
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
valla ben 14 look jantı alcam..kapaktan iyidir.olan varsa hbr verebilir.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
206 üzerine 308 cc jantı takan üyelerimiz var mı ?
|
|
![]() |
|
206_arda_gti ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: İST. Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_gti
en üstteki jantı buluşmada bir arabada görmüştüm. efenin gt siydi galiba. gerçekten o jant süper. herkeste bayılmıştı
|
|
Forumlarda yazan hondacılar nedense E5 te hep arkadan plakamı okurlar...
206 gti 2.0 160-170 hp |
|
![]() |
|
Challenger tek geçerim.
Bir de lacivert bir 206sı olan arkadaş vardı, resimlerini koymuştu daha yeni. Onun jantlarını da çok beğendim, konuyu bulamadaım şimdi, bir bak derim.. |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
308 cc jantının fiyatını bulamadım nette ya...jant lastik kaça patlar bu ? |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
308 cc veya gt jantlarını "yenı yıl bulusma" resımlerınde grı 206 gtı ustunde gorebılırsınız... plakası ctc 93 (efe senkader).
jantlar ve 195 45 16 lastıkle beraber 1300 tl cıvarında lastıgıne gore degısır...
sadece jantlar ıse 700 cıvarında...
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
çok teşekkür ederim ya okadar aradım bulamamamıştım..sahibindenede bakmıştım ama ordada yoktu ilan tarihi yeni bu yeni konulmuş sanırım..çok güzel jant umarım takıcam bigün bunu :) |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Rica ederim. ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
yenı taktırdım 308cc jant lastık 1350 tl fıyatı resımlere bakarsan gorursun aracımı CTC93 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |