![]() |
|
206 XENON YARDIM ARKADAŞLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 12:41 |
ARKADAŞLAR MERHABA 2003 MODEL 206 ARACIMA XENON KİTİ TAKTIRMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR ARACIMIN FAR TİPİNİ BİLMİYORUM. RENK VE MARKA OLARAK BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
h7Dir muhtemelen butcen nedır ?
|
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
emrah bey butcem 150-200 tl cıvarında kaliteli bi ürün almak istiyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mtech guzeldır mcteh fırması pıyasadkı chın malı xenonlarla rekabet ıcın bu urunu cıkartmıstır.6.000 k ıyıdır . xenonu almadan once mutlaka ampul tıpınıze bakın
|
|
![]() |
|
ürün alman malımıdır emrah bey ve 6000k beyaz dır degilmi renk olarak teşekkürler
|
|
![]() |
|
günceldir tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
|
|
![]() |
|
servise sordum far tipi H-4 OLDUGUNU SÖYLEDİLER
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
h4 6000k taktıracaksın beyaz olsun daha düşük kelvin bulabilirsin onuda taktırabilirsin. mtech de uzak dogu malı sadece isim yaptı o yüzden pahalı satılıyor diye duydum. bence cok ozel bir xenon aramana gerek yok.
Angel far ve xenon set olarak düşünürsende bir abimiz satıyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-206-fk-angel-far-cenmax-8000k-xenon-33089848/detay |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Monza marka taktırdım ben 6000k gayet guzel gösterıyo 2 yıl da garantısı var.fiyatı 150 tl ye 5 taksıt yaptırdım.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
gayet güzel abi hayırlı olsun fiyatı da ıyı bunlara mercek takılıyormu , siz böyle bi işlem yaptınızmı xenonuza
|
|
![]() |
|
fiyatı çok ıyıymıs şu an bakıyorum 225tl sitede http://www.hepsiburada.com/Liste/monza-x-treme-h4-3-uzunkisa-6000-k-xenon-kit-011784/ProductDetails.aspx?productId=otm011784&categoryId=271585
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
bende 2004 206 var kısa h7 uzun h7 sisler h1 olması lazım yanlış xenon alma kaputu aç farın üzerinde yazar ampul tipi ben kısalara mtec silver sislerede ztec aldım gayet memnunum ztec suan hepsi buradada kampanyada 89 tl
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
evet aynısından taktırdım.fiyatı 150.Çok uçmuslar burdakıler.mercek yok benımkınde.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
arkadaşlar degerli yorumlarınız için teşekkürler
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
osram en iisi ama omru biraz kisa...isik kalitesi olarak en ii odur...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |