|
307 SW LPG Tankı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
bestfear
2. Vites 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 23:46 |
|
Arkadaşlar slm... Geniş bagajı olduğu için 307 sw tercih ettik...Fakat aracımın Lpg tankı silindir olduğu için bagajda çok yer kaplıyor... Tankı simit yapıp stepnenin konduğu yere monte ettirebilirmiyim... yaptıran arkadaşlar var mı?
|
||
qEccE
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tabiki olabilir sadece 100tl civarı bi tank masrafın birde işçilik masrafın olur eğer muaynen varsa onun içinde uğraşmana gerek yokmuş geçenlerde bi araba için lpg takanları aramıştım
|
||
bestfear
2. Vites 01 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracın muayenesi daha yeni yapılmış...tekrar makina mühendisleri odasından sızdırmazlık raporu almak veya tadilat yapıldığını bildirmek gerekir mi? |
||
qEccE
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dediğim gibi geçenlerde bi araç alacak olduk sıralı olması gereken araca normal lpg bağlamışlar masraf ne olur diye sorduğumda muayne vs gerek yok eğer şu an muaynesi varsa dediler
|
||
bestfear
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hımmm... teşekkür ederim... ben yarından itibaren gerekli çalışmaları başlatayım... stepneyi depo ya atıp... lastik patlamalarında kullanılan spreylerle şehiriçinde idare edeyim...
|
||
betermen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bestfear selam,
aracına simit depo taktırdın mı? Bazı forumlarda simit deponun (307 SW'lerin stepnesi aracın altında olduğu icin) yasak olduğunu okudum. Simit depo taktırdıktan sonra Tüvtürk muayenesi yaptırdın mı? son zamanlarda 307 SW'ye simit depo LPG taktıran arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim. Düzenleyen betermen - 19 Şubat 2011 Saat 10:31 |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende yasak olduğunu biliyordum ama aracıma lpg taktırırken sormuştum simit tüplerin bi üstten olanı var bide alttan takılanı olması lazım. tabi büyüklüğünü ve ağırlığını düşünürsek dolu iken, o yüzden çok sağlam bir şekilde asmak gerekli
inşalalh yanlış bilmiyorumdur yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin lütfen.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
only_younus
2. Vites 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bende simite dönmek için araştırayım demiştim ancak sanayi de kaporta ustası arkadaşım yeniden proje(tankın üstünde ki no projeye işleniyormuş bu yüzden) sızdırmazlık, muayene vs gerekeceğini söyledi.ancak yine de araştırmak lazım sonuçta yanlış bilgiler olabilir. |
||
betermen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hocam sen simit depomu taktırdın peki? ne zaman yaptın bu işlemi? |
||
kaan__
2. Vites 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar benim araçtada simit tank var ama çok sağlam bi çelik koruma var...oyleki sadece tankın üretim tarihi bülümünün güründüğü bi boşluk var eğer isterseniz resimlerinide yollarım .
eylül ayında vizeye girdim hiç bi sorun olmadı.... yasaklığı konusunda hiç bişey demediler...sadece uzun yola giderken yedek lastiği yanıma alıyrum...onun dışınşda lastik tamir tüplerinden taşıyorum yanımda herhangi bi problem yaşamadım...bene bagajı hiç daraltmayın... Düzenleyen kaan__ - 19 Şubat 2011 Saat 19:21 |
||
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
||
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bizde corollaya simit takdırdık hiç bir sorun olmadı fakat tekrar sızdırmazlık raporu almanda fayda var . Herşeyden önce sızdırıyorsa senin için kötü olur. Alman gerekir diye biliyorum bende tüp noyu belgeye işliyorlar.
|
||
qw12
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim arabamda da aynı sistem var. Simit depoyu taktıracağınız yerin bu tip yani dıştan simit depo uygulama projesi olması gerekiyor. ancak bu proje ile sızdırmazlıktan geçebilirsiniz. (zaten sızdırmazlık olur vermeden tüvtürke gidemezsiniz.)
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 ay önce yaptırdım ama benimki sw değil kuyruksuzlardan (: ama sw lerin alttan olduğu için öyle bir sistem olduğunu duymuştum. komik olanıda bazı kuyruksuz 307 ler görüyorum adam simit değilde bagajın içine normal tank koydurmuş merak ediyorum lastiği nasıl çıkarıyor diye (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
bestfear
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben daha taktırmadım... Çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım... Ayrıca Aydın da mühendisler odasına gittim... zavolinin servisinde zırhlı tank takılabileceğini söylediler... Aydın daki zavoliye gittiğimde zırhlı tank takma yetkileri olmadığını söyleyip İzmire yönlendirdiler... Bende fırsat bulamadım... şimdilik idare ediyoruz ... |
||
kuantum
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de aynı sorundan muzdaribim. ben de bagajdan stepne yerine almayı düşünüyorum yakıt tankını. muayeneyi de yeni yaptırdım. tekrar muayene yaptırmama gerek var mı? herşeyden önce bu mümkün mü?
|
||
Cmoss06
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Git herhangı bir lpg servisine yaptır.Sıkıntı olmaz
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
kuantum
1. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
marka farkeder mi? benim lpg az bilinen bir italyan markası. pek bayisi yok. gidip, brc, atiker ya da başka bir lpg ciye yaptırmaya kalsam yaparlar mı?
|
||
kuantum
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kimse cevap vermemiş, yalnız bizim SW lerde stepne bagaj içinden açılmıyor. O nedenle tankın stepne yerine takılması güç gözüküyor. Zamanında sorduğum bir LPG cide olmaz demişti. Tankı stepne yerine taktıranlar bunu nasıl yaptırmışlar acaba..?
|
||
awanger33
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
mrb hocam
simit tank koruması için resimleri atarmısınız zahmet olmaz ise şimdiden teşekkürler. semihfidan1981@gmail.com
|
||
krala adalet sorulmaz....
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |