Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 SW LPG Tankı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 SW LPG Tankı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bestfear Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Nisan - 1977

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bestfear Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 SW LPG Tankı
    Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 23:46
Arkadaşlar slm... Geniş bagajı olduğu için 307 sw tercih ettik...Fakat aracımın Lpg tankı silindir olduğu için bagajda çok yer kaplıyor... Tankı simit yapıp stepnenin konduğu yere monte ettirebilirmiyim... yaptıran arkadaşlar var mı?
Yukarı Dön
qEccE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qEccE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 23:57
tabiki olabilir sadece 100tl civarı bi tank masrafın birde işçilik masrafın olur eğer muaynen varsa onun içinde uğraşmana gerek yokmuş geçenlerde bi araba için lpg takanları aramıştım

Yukarı Dön
bestfear Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Nisan - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bestfear Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 00:03

aracın muayenesi daha yeni yapılmış...tekrar makina mühendisleri odasından sızdırmazlık raporu almak veya tadilat yapıldığını bildirmek gerekir mi?

Yukarı Dön
qEccE Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qEccE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 00:06
dediğim gibi geçenlerde bi araç alacak olduk sıralı olması gereken araca normal lpg bağlamışlar masraf ne olur diye sorduğumda muayne vs gerek yok eğer şu an muaynesi varsa dediler
Yukarı Dön
bestfear Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Nisan - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bestfear Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 00:11
hımmm... teşekkür ederim... ben yarından itibaren gerekli çalışmaları başlatayım... stepneyi depo ya atıp... lastik patlamalarında kullanılan spreylerle şehiriçinde idare edeyim...
Yukarı Dön
betermen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı betermen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 10:31
bestfear selam,
aracına simit depo taktırdın mı? Bazı forumlarda simit deponun (307 SW'lerin stepnesi aracın altında olduğu icin) yasak olduğunu okudum.

Simit depo taktırdıktan sonra Tüvtürk muayenesi yaptırdın mı?

son zamanlarda 307 SW'ye simit depo LPG taktıran arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.

Düzenleyen betermen - 19 Şubat 2011 Saat 10:31
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 11:03
Orjinalini yazan: betermen betermen Yazdı:

bestfear selam,
aracına simit depo taktırdın mı? Bazı forumlarda simit deponun (307 SW'lerin stepnesi aracın altında olduğu icin) yasak olduğunu okudum.

Simit depo taktırdıktan sonra Tüvtürk muayenesi yaptırdın mı?

son zamanlarda 307 SW'ye simit depo LPG taktıran arkadaş varsa bilgi verirse sevinirim.

bende yasak olduğunu biliyordum ama aracıma lpg taktırırken sormuştum simit tüplerin bi üstten olanı var bide alttan takılanı olması lazım.  tabi büyüklüğünü ve ağırlığını düşünürsek dolu iken, o yüzden çok sağlam bir şekilde asmak gerekli

inşalalh yanlış bilmiyorumdur yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin lütfen.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
only_younus Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
13 - Haziran - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı only_younus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 13:05
Orjinalini yazan: qEccE qEccE Yazdı:

tabiki olabilir sadece 100tl civarı bi tank masrafın birde işçilik masrafın olur eğer muaynen varsa onun içinde uğraşmana gerek yokmuş geçenlerde bi araba için lpg takanları aramıştım

Bende simite dönmek için araştırayım demiştim ancak sanayi de kaporta ustası arkadaşım yeniden proje(tankın üstünde ki no projeye işleniyormuş bu yüzden) sızdırmazlık, muayene vs gerekeceğini söyledi.ancak yine de araştırmak lazım sonuçta yanlış bilgiler olabilir.
Yukarı Dön
betermen Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı betermen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 15:56
Alıntı  
bende yasak olduğunu biliyordum ama aracıma lpg taktırırken sormuştum simit tüplerin bi üstten olanı var bide alttan takılanı olması lazım.  tabi büyüklüğünü ve ağırlığını düşünürsek dolu iken, o yüzden çok sağlam bir şekilde asmak gerekli

hocam sen simit depomu taktırdın peki? ne zaman yaptın bu işlemi?
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 19:19
arkadaşlar benim araçtada simit tank var ama çok sağlam bi çelik koruma var...oyleki sadece tankın üretim tarihi bülümünün güründüğü bi boşluk var eğer isterseniz resimlerinide yollarım .
eylül ayında vizeye girdim hiç bi sorun olmadı.... yasaklığı konusunda hiç bişey demediler...sadece uzun yola giderken yedek lastiği yanıma alıyrum...onun dışınşda lastik tamir tüplerinden taşıyorum yanımda herhangi bi problem yaşamadım...bene bagajı hiç daraltmayın...

Düzenleyen kaan__ - 19 Şubat 2011 Saat 19:21
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Yukarı Dön
mod55 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mod55 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 19:56
Bizde corollaya simit takdırdık hiç bir sorun olmadı fakat tekrar sızdırmazlık raporu almanda fayda var . Herşeyden önce sızdırıyorsa senin için kötü olur. Alman gerekir diye biliyorum bende tüp noyu belgeye işliyorlar.
Yukarı Dön
qw12 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qw12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 21:56
Orjinalini yazan: kaan__ kaan__ Yazdı:

arkadaşlar benim araçtada simit tank var ama çok sağlam bi çelik koruma var...oyleki sadece tankın üretim tarihi bülümünün güründüğü bi boşluk var eğer isterseniz resimlerinide yollarım .
eylül ayında vizeye girdim hiç bi sorun olmadı.... yasaklığı konusunda hiç bişey demediler...sadece uzun yola giderken yedek lastiği yanıma alıyrum...onun dışınşda lastik tamir tüplerinden taşıyorum yanımda herhangi bi problem yaşamadım...bene bagajı hiç daraltmayın...

benim arabamda da aynı sistem var. Simit depoyu taktıracağınız yerin bu tip yani dıştan simit depo uygulama projesi olması gerekiyor. ancak bu proje ile sızdırmazlıktan geçebilirsiniz. (zaten sızdırmazlık olur vermeden tüvtürke gidemezsiniz.)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 22:38
Orjinalini yazan: betermen betermen Yazdı:

Alıntı  

hocam sen simit depomu taktırdın peki? ne zaman yaptın bu işlemi?

2 ay önce yaptırdım ama benimki sw değil kuyruksuzlardan (: ama sw lerin alttan olduğu için öyle bir sistem olduğunu duymuştum. komik olanıda bazı kuyruksuz 307 ler görüyorum adam simit değilde bagajın içine normal tank koydurmuş merak ediyorum lastiği nasıl çıkarıyor diye (: 
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
bestfear Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites

01 - Nisan - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bestfear Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2011 Saat 22:32

Ben daha taktırmadım... Çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadım... Ayrıca Aydın da mühendisler odasına gittim... zavolinin servisinde zırhlı tank takılabileceğini söylediler... Aydın daki zavoliye gittiğimde zırhlı tank takma yetkileri olmadığını söyleyip İzmire yönlendirdiler... Bende fırsat bulamadım... şimdilik idare ediyoruz ...

Yukarı Dön
kuantum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuantum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 16:31
Ben de aynı sorundan muzdaribim. ben de bagajdan stepne yerine almayı düşünüyorum yakıt tankını. muayeneyi de yeni yaptırdım. tekrar muayene yaptırmama gerek var mı? herşeyden önce bu mümkün mü?
Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Cmoss06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 16:36
Git herhangı bir lpg servisine yaptır.Sıkıntı olmaz
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
kuantum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuantum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 17:03
marka farkeder mi? benim lpg az bilinen bir italyan markası. pek bayisi yok. gidip, brc, atiker ya da başka bir lpg ciye yaptırmaya kalsam yaparlar mı?
Yukarı Dön
kuantum Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuantum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 11:37
Kimse cevap vermemiş, yalnız bizim SW lerde stepne bagaj içinden açılmıyor. O nedenle tankın stepne yerine takılması güç gözüküyor. Zamanında sorduğum bir LPG cide olmaz demişti. Tankı stepne yerine taktıranlar bunu nasıl yaptırmışlar acaba..?
Yukarı Dön
awanger33 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı awanger33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2013 Saat 16:49
mrb hocam 
simit tank koruması için resimleri atarmısınız zahmet olmaz ise şimdiden teşekkürler.
semihfidan1981@gmail.com
krala adalet sorulmaz....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 28447 21 Doğancan
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 3278 1 tlgylmz308
konu icon Ankaradan Sezgin son mesaja git 1986 15 Ucemcskn
konu icon Peugeot 2008 Aracım gaza basınca arıza yakması son mesaja git 114 0 Aliyeşil
konu icon Koltuk Isıtma son mesaja git 6331 2 Ucemcskn
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 11970 22 Ucemcskn
konu icon 2021 3008 Allure vs 2020 3008 Allure son mesaja git 280 0 knkckr
konu icon Kapı ve Emniyet Kemeri İkaz Sorunu son mesaja git 188 0 Hsyn94
konu icon Hortum kirilmasi son mesaja git 221 0 ibalogy
konu icon 5008 SÜRÜCÜ CAM KUMANDA SORUNU son mesaja git 4174 3 mete3838
konu icon 508 silecek ve hava yastığı problemi son mesaja git 2685 8 Abidin
konu icon 206 canbus bağlantısı son mesaja git 555 0 ercanqnc
konu icon 2017 partner tepee esp lambası son mesaja git 910 1 ulas55
konu icon Yüksek devir düşük hız otomatik araç son mesaja git 340 0 firatkoc436
konu icon Selonoid ve programlama hk. son mesaja git 1622 10 firatkoc436
konu icon 2008 peugeot 207 1.4 benzinli 90 HP 17 jant lastik son mesaja git 616 0 ishak207
konu icon Yağ seviyesi iyi uyarısı son mesaja git 1104 0 Ahmet melih10
konu icon 508 yol bilgisayarı son mesaja git 175 0 Ahmet melih10
konu icon 508 Ekran multimedia radyo sorunu son mesaja git 13265 7 altuners
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 909 0 muhsintekin
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
mete3838 1
ibalogy 1
Hsyn94 1
knkckr 1
Aliyeşil 1
tlgylmz308 1
Doğancan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English