![]() |
|
Direksiyon Simidi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2010 Saat 01:05 |
Sizde biliyorsunuzdur... 206 lardaki başlıca sorun direksiyon simidinin
kısa bir süre sonra aşınmaya ve soyulmaya başlamasıdır... ben çıkma
direksiyon baktım hem zor bulunuyor hemde çok pahalı.. yine bir
araştırma sonucu direksiyon kaplayan adamlar gördüm gayet profesyonel
bir şekilde kaplıyorlar fiyatını sordum çok cazip geldiği için bende
kendi aracımı kaplattırdım ve şu anda çok memnunum ne kadar dayanıklı
olur bilemem ama gayette güzel bir işçilik sergilediler fiyatı 70 lira
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
bab büyüksün valla ama ben araştırdım adamlar coşmuş demekki hemen hemen benin direksiyona eş değer dandik bir simide 250 lira istiyorlardı süper almışsın
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Benim direksiyonda da soyulma yeni başladı biraz gitsin bakalım böyleee.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
çok güzel olmuş ayrntılı fiyat vede adres verirseniz iyi olur arkadaşlar
çok can sıkıcı direksiyonun soyulması
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
lanope benimki orjinal direksiyon kaplama değil..eğer bana dediysen
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
eğer memnunsan benim simidi, kargolayım sanatabi istersen benimkinide kaplatırmısın fiyat çok iyiymiş.
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
orjinal olan çok güzel zaten çok hoşuma gitti allah nazardan saklasın fakat bizim 206 rın böylemi direksiyonu sanki bana biraz etli gibi geldi bide sanki renk koyu gibi diğer kısımlara göre nasl yumuşak mı benim direksiyon elime takılı tırtıklıymış gibi soyuldu ya
ama bende istiyorum yaw eğer eline gene düşerse öyle ucuz fiyata kardeşim bana pm atıver yaw
|
|
![]() |
|
bu fiyata bulunur mu bilmem.gecende bir arkadaşda aynısından sattı burdan.
deri oldugu için makinenin flaşıyla birlikte yansımış.yoksa renk koyu falan değil uyumlu yani. ayrıca evet etli direksiyon.çünkü 206 RC DİREKSİYONU :) diğer 206 lardan farklı. şimdi 70 bg idare etsede eskiden 180 bg tutuyormuş.mecburen etli yapmışlar :D |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
arkadaşımla ankarada bi yer bulduk iki arkadaş deri kaplama işi yapıyor. ve iki mercedes direksiyonu kaplattık bi lincoln navigator direksiyonu kaplattık. işçilikleri süper. ister orijinal şekline uygun istersen başka desen renklerde kaplatın farketmez. on numara işçilik yapıolar.
|
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
slm 70 liraya nerde kaplattın diereksiyonu garanti verıyorlarmı tel yada adres verirmisin tskler
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() soranlar olmuştu aracın direksiyonunu nerde kaplattırdın diye resimi ekledim 120 tl ye bostancı sanayide yaptırdım. İsteyen olursa iletişim bilgilerini öğrenebilirim. |
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu direksiyonu taktığında airbag nasıl oluyor
Deri kaplamada süper olmuş gerçekten ama uygun fiyata RC direksiyonu bulunursa daha güzel olabilir ![]() Düzenleyen orhanetap - 26 Ocak 2011 Saat 04:32 |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
aırbaglerı aynı dıye tahmın edıyorum...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
gökhan abi iletişim bilgilerini paylaşırmısın bende direksiyonu kaplatmak istiyorum ayrıca diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
direksiyonlar aynı sizin rc yada düzü bi deri farkı var ben fark göremedim boşa değiştirmeyin direksiyonunuzu 60 tl ye kadar kaplayan yerler var . ben napıyım orjinal 2 kollu direksiyonum var kimsede yok bi bende
![]() ![]() |
|
![]() |
|
airbagleri tabiki aynı.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
nerde yaptırdınız.benımde kaplatmam gerekıyor
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
benim direksiyonada şart ama şimdilik daha önemli şeyler peşindeyim :)) deri boyasıyla boyadım görüntüsü falan duzeldı soyulmalar falan pek bellı degıl ama genede kaplamayı yaptırcam veya yapcem bnde ya:s
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
ALBAY NERDE KAPLATTIN.FOTO EKLEYEBILIRMISIN
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |