![]() |
|
Muaynede ki sorunlar?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
btct ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 19:51 |
Arkadaşlar aranıza yani katıldım aslında eski bi kullanıcıyım ama hayatımda muayene araç götürmişlüğüm yoktur.Önceki aracımdada sadece ruhsatı gonderıyodum ama artık sıklastı ve uzun sureden berı yenı muayene yaptırıcam.Ne kadar sıkı tutuyolar biliyoruz.Benım kafamı kurcalayan bı kac sorun var.Ben aracı bu ay bı bakıma sokucam lastıkler,amartisorler,triger,kat,arka frenler yenı degısecek on balataları 1000km once degıstırdım.on takımlar 1000km once yenılendı.bunların dısında sorun yok aslında aslında rot balansa sokup farlarıda ayarlatıp oyle gıdıcem muayneye.yanlız camlarda fılm var ve farlar angel.ve azda olsa egzozdan yağ kaçırıyor.kafam acayıp takık durumda bu mevzuya bu kadar kasıyolarmı?ve bu muayneyı en rahat ıstanbulun neresınde yaptırabılırım??
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız orjinalse sıkıntı olacak birşey yok. aydınlatmalarınız ve avadanlıklarınızı kontrol edin.. arka emniyet kemerlerini koltuk altından çıkarmayı ihmal etmeyin yeterli.. zaten bakımlı bir araçmış.
|
|
![]() |
|
btct ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet orijinal ama yazmayı unutmusum onlerde 3.5 yay var.umarım dediğiniz gibi olur ve sorun çıkarmazlar.teşekkürler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |