![]() |
|
206 1.4 hdi x-line 2003 model tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 21:39 |
arkadaşlar yeni peugeot 206 hdi 2003 model kullanıcısıyım daha önce pejo hiç kullanmamıstım bu aracımda dikkat etmem gereken ve bilmediklerim hakkında sizlerin degerli görüşlerini almak isterim teşekkürler
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim Aynı Araç bendede var çok memnunum Çok ekonomik ve seri bir araçtır...kullanman gereken yakıt kesinlikle EURO DİZEL OLSUN 20 kuruşu fazladır ama sağlıklıdır kırsal veya düşük kalitede yakıt koymanı tavsiye etmiyorum 8-10 depoda bir shell petrolden katkı koymanı tavsiye edebilirim
dikkat etmen husus yağı ve suyudur dizel olması açısından arada kontrol edersen iyi olur ... parçası bol ve ucuz ... peugeot un bel kemiğidir diyebilirim |
|
![]() |
|
mehmet20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
tesekkurler evet gercekten serı ve ekonomik , almadan önce aklımda soru isaretleri coktu cevremden hep olumsuz seyler söylendi araba için ama suan da en dogru secımı yaptıgımı dusunuyorum ve benım gıbı ıkılemde kalanlara kesınlıkle tavsiye edıyorum simdi sadece arabayı tanımak kaldı.
|
|
![]() |
|
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
bende alıcam bigün simdide abs mi abs sizmi alsam die kararsızım xD birde 206 mı 307 mi sunların ustesınden geldikten sonra alıcam aracı :D
|
|
![]() |
|
insallah kardesım allah herkese nasip etsın almayı
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
aynı arac aynı model bendede var. dizel arabada yakıt haricinde sabah calıstırınca bıraz motor yaglansın sonra yola cık ve en onemlısı benım bıldıgım arac durunca park etdın aracı bıraz rolantıde calıstır. ben 20 sanıye fılan beklıyorum. turbo ıcın onemlı dıye bılıyorum
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 2004 hdi sw si var ilk çalıştırmada biraz bekle ve istop edeceğin zamanda biraz bekleyeceksin rolantide bu süre 30 saniyedir bilgin olsun arabayı yıpratma tork değerlerinin üzerinde sürmemeye çalış bide zamanında bakımını yaptır günlük kontrollerini yaptır tamamdır
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence aracının motorunun ömrünü uzatmak istiyorsan çalıştırdığında 30 sn 1 dk arası bekle ve hemen yüksek devirlere çıkma sonra durdurmadan önce rolantide gene 40 sn beklet eğer uzun yoldan gelmişsen hararet olmuşsa 1 dk motor rolantide çalışsın hemen kapatma benzinli araçlar gibi
yakıtını mutlaka çok satış yapan ve büyük firmalardan al 1.tercihim opet olmakla birlikte shell ve po
eğer aracın yüksek km deyse katkı maddesi koy bor power hem sessiz çalışır hem motoru korur yağını ve bakımlarını düzenli yaparsan hiç üzmez seni ve çok ekonomik ve zevkli araçtır
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
aynı aracın abs lisi 8 senedir var bizde. Çok az yakan , seri ve kullanıcısını üzmeyen bi araçtır. Bugüne kadar ne masraf açtı ne de yolda bıraktı. çok doğru bir tercih yapmışsın. Tek kötü yanı ekonomiye o kadar çok alıştırıyorki benzinli arabaya binemiyosun :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |