![]() |
|
antifiriz fiyatları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2010 Saat 12:24 |
arkadaslar en ucuz ve en pahalı antifirizler ne kadar bilenlerden yardım bekliyoruz. bir de antifirizi bir kere koyduktan sonra bir kış idare eder mi yoksa değişmesi gerekir mi belli aralıklarla bizim kışların 5-6 ay sürdüğünü düşünürsek.
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bakıma girdiğimde değiştirmiştim fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama uzun ömürlüleri var ben hersene alışkanlık değiştiriim |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
her sene değişmesi aracının yararına zaten 20 lira civarı birşey masraftan kacıp daha büyük masraflar açmasından çok çok iyi
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
mavi olanlar 20 lira civarı,kırmızı olanlar ise daha uzun dayanıyor oda 35 yada 40 arası. bence mavi konup sık sık bakımdan bakıma değiştirilebilir. sonuçta 20 lira
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |