![]() |
|
307 beklenen son body kıt olusumu tamamlandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2010 Saat 20:04 |
|
ve mutlu son sonunda bıtırdım aracımı
17 ınc 5 kollu almanya menseılı pejo jant 215 40 17 kumho sport lastık carzone on tampon carzone yan marspıyelc rıeger arka tampon rıeger spoıle sonar on angel far sonar arka stop cıft cıkıs remus egzos spor hava fıltresı lumar cam fılmı ıc dızayn necvox double dın kafalık monıtorlerı avt ıkı adet kafalık monıtor tv antenı 6 kanal jbl gto serısı anfı 30 luk ınfınıty bas jbl 2 takım mıt bas takımı led lı tavan aydınlatma kalıper dısk kapakalrı takılacaktır farlar zenon 8000 k phılıps sısler zenon 6000 k phılıps resımlerı burada ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() ![]() Düzenleyen formulaone - 15 Ekim 2010 Saat 20:53 |
||
![]() |
||
formulaone ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bakalım begenecekmısınız
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben mod sevmem ama hakkaten kıvamında olmuş bu.kazasız belasız
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
bencede kıvamında oldu yorumun ıcın tesekkurler |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
on numara bi mod olmuş amaaaaaa işte aması o öndeki aslandan ne istiyorsunuz yaaa :(
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
aslında o aslandan bır sey ıstedıgımız yok fakat bu modun orjınal amblem yerlı olanı yok malesef genel ıtıbarıyle body kıt olayında yok yanı arkadakıne dokunmadım ama sayın yenı uye:) |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
e zaten onada dokunsa idin o aslan seni yerdi :p pek muhterem yeni üye :) bu arada 1 gün kıdemliyim :p
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
woow müthiş olmuş çok oturmuş arabanın üstüne piyasadaki emanet gibi duran modifiyeli araçlara hiç benzemiyor arabanın rengide müthiş eski fordum bu renkteydi en sevdiğim renktir kazasız belasız kullanmanız dileği ile |
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() ![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
herşey iyi güzel olmuş ama o jantlar olmamış ve arabada leylek gibi duruyor. O kadar yaptın o eksiklerini tamamlar app de yaptırırsan çok güzel duracağını düşünüyorum. Plakaların çok kötü duruyor çünkü.
|
||
![]() |
||
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
|
hayırlı olsn tamamına ne kadar masraf yaptınız acaba
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
plakaları app yapacagım fakat suraya degınmek ısterım bu zevk meselesı tabıkı ben jantları cok begenerek taktım ve ıyı yorumda bulunanlarda oldu tabı sızın gıbı dusunenlerde fakat ılk bakısta jant lastık aracın ustunde leylek gıbı gozukebılır fakat camurluklarla arasında lastıgı tam cevırdıgınde 1 parmak bosluk kalıyor yay taktım 5 cm bu seferde 4 kısı bındık hıc bır tumsekten gecemedım surttuk her tarafını aracın bu yuzden yayları cıkarttım ve suankı halıyle gayet ıyı gecıyorum heryerden fazla yere yakın olupta hıc bır yoldan gecemeyecegıme bıraz yuksek olup her yerden gecebılmeyı tercıh ederım yorumunuz ıcın yınede tesekkur ederım body kıt olayı 1300 tl cıvarı farlar bıldıgınız gıbı on arka 700 cıvarı ıste ortalama masrafı bu kadar dır sanırım |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
formulaone bence de güzel olmuş ama jant konusunda değişikliğe gidebilirsin bence de?Bende ileride bu tarz bir şey düşünüyorum da arabayı bu haliyle bile bazen vurabiliyor insan malum ist yolları bir de body kit işine girersem dha kötü olmz mı acaba..?
|
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
Öncelikle hayırlı olsun güzel bir bodykit seçimi olmuş Arac acil yay ve app plaka istiyor Yayı 3.5cm tak sürtme yapmaz Haliyle bodykit oldugu için kasis ve çukurlar dert ortagın olucak Gülün dikeni olayı yani...Bu arada stoplar ledli olaymış daha iyi olacak gibi sankim...Birde şu tamponların rengini bir türlü tutturamıyorlar bazı renklerde metalik oldugu için...Genel itibariyle beğendim Güle güle kullan kazasız belasız
|
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Yazmayı unutmuşum k.bakma hayırlı olsun bu arada..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
body kıt olayı gulu seven dıkenıne katlanır hesabı tabı yollar malum sızde bıluıyorsunuz su yukseklıkle bıle dıkkat edıyorum vurmayayım dıye aracın altını bır yerlere cunku tumseklerın hıc bır olcusu yok bır yerde oyle bır tumsek oluyorkı jeep olsa gecemez o oyuzden tercıh meselesı ama araca farklı bır gorunum kazandırdıgı kesın yanı tesekkurler yorumlarınız ıcın jant konusunu baya bır arastırdım ve sorusturdum sıtedekılerde bılıyor fakat 4x108 olması bıjon olculerının elımı kolumu bagladı flansta takmak ıstemedım ve orjınal bır seyler takmak ıstedım bu yuzden jant secımım boyle oldu ama belkı 3.5 luk yay takarsam goze daha hos gelecektır sanırım 5 cmlık yay da surtme yaptı ama jantlar suan pıs gozukuyor belkı bır de temız gormelısınız benım cok hosuma gıttı coyete arkadasım yorumun ıcın tesekkurler sanada app plakayı da dusunecegım tabıkı az bır ıslemı kaldı yanı |
||
![]() |
||
ayter ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
body kıt cok yakısmıs araca abartı durmuyor.tek eksıgı camurlukla lastık arası bıraz fazla sankı gercı 5 cm lık yay olsa bıle kapanmıo o ara 17 jant ufak kalıyor o camurluga
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
5 cm lık yay taktım ınan 30 km yol gıttım ve pısmanlık ıcınde kaldım araca 3 kısı bındık surtmeyen yer kalmadı camurluga tamponlarda tumseklere tabı bende cıkardım belkı daha sonra 3.5 luk yay koyacagımsanırım yorumun ıcın tesekkurler |
||
![]() |
||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
Kazasız belasız sürüşler. Bana sorarsanız jantlar pek göstermemiş kendini, 18 veya 19 luk birşeyler daha çok belirgin olabilirdi...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
jantları ben cok begenerek aldım ben belkı pıs oldugundan boyle gorunuyor olabılır gozunuze ama 18 19 jant takıpta aracıda ıyıcene yormaya hıc gerek yok cunku ben cok km yapıyorum gun ıcınde aracla yorumunuz ıcın tesekkurler |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |