![]() |
|
2003 model 206xs mi satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2010 Saat 15:03 |
2003 model 206 xs full yok yok içinde orjinal modifiye edilmemiş orjinal.. |
|
sonay
|
|
![]() |
|
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonay
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kanka jantlarını bana satsana hastayım bu jantlara
|
|
![]() |
|
yok kanka ben tamamını satıyorum :)
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
selamlar son fiyatını nedir
birde aracınızda abs mevcutmu 16 valflerde abs olmuyorda model yuksek bunda varmı aceba
|
|
![]() |
|
fiyatta bişeyler yapabilirim,aracta abs mevcut dördüde disc fren....
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
tüm xs lerde standart abs mevcut diye biliyorum
|
|
![]() |
|
aynen bende öyle bılıyorum
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
araç satılmıştır:)
|
|
sonay
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |