![]() |
|
206 SES |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 17:49 |
ARKADAŞLAR DİRAKSİYONU SAĞA ÇEVİRDİĞİMDE RAHATSIZ EDİCİ BİR SES ÇIKARIYOR GIRÇ GIRÇ GİBİ BİYER BİŞEYE SÜRTÜYORMUŞ GİBİ 2 HAFTA ÖNCE SAĞ TEKERLEK TABLA DEĞİŞTİ ARAÇ DÜZELMİŞTİ ROT BALANS FALAN HATTA DÜN ÖZEL SERVİSE GÖTÜRDÜM ADAM ELİNE Bİ ENJEKTÖR ALDI TEKERLEĞİN ARKASINA BİYERE YAĞ SIKTI GEÇER DEDİ AMA LİFTE FALAN KALDIRMADI ACABA NE OLABİLİR ARKADAŞLAR BAŞINA GELEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR SANIRIM
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncell
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benzer bir ses bendede geliyor sağ salıncağım çıkma olarak değiştiği için diye düşünüyorum. Seninkide belki salıncakla alakalı olabilir.
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
büyük ihtimalle salıncak ve z rotlardan aynı ses bendede var
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
EEE BUNUN MALİYETİ BİZE NE OLUR SERVİSTEMİ YAPTIRALIM YOKSA SANAYİ VEYA ÖZEL SERVİSMİ ARAŞTIRMA YAPTINIZ MI HİÇ ARKADAŞLAR İLK ÇÖZEN HABER VERSİN BERABER HAREKET EDELİM
|
|
![]() |
|
ugurcum66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurcum66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 model 206 xr,,, en ufak kasiste bile küt küt ses çıkarıyor,hem önden hem arkadan ses geliyor,ne olabilir,takoz veye amörstörlerdenmi acaba?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
büyük ihtimalle amortisörlerden olabilir senin sorunun
|
|
![]() |
|
komple ön takım maliyeti parça olarak yaklaşık salıncaklar 100 lira trw olarak tanesi z rotlar vs değişirsek sadece parçalar 350 400 tutar işçilikle 550 tl bulabilir.
|
|
![]() |
|
ugurcum66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurcum66
teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurcum66
peki bu otomatik vitesteki kar resimli düğme ne için,ayrıca 2 tanE '1' var,birisi kar modunun arkasında düğmeli,diğeri viteste ayrımı bunlar spor modda kullanmayıda anlatabilirseniz memnun olurum |
|
![]() |
|
walla o küt küt amortisördendir ama herşey olabilir valla ama benden gelen ses sadece direksiyonu sağa çevirince belli bi süre arasıra geliyor nedir anayamadım ya kafayı yicem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugurcum66
Abicim Japon ve Almandan şaşmayacan,ben pişman oldum oeuogetten,Toyota yada Honda ...ömürlük,arıza vermez,yolda bırakmaz,sırf meraktan aldık zaten bu otommatiğide,forumlara bakıyorumda çok sorunlu arabaymış kardeşim yaaaaaa,Allahtan sıfır almadım,12600 2000 model,94 gli vardı haltettimde sattım onu,zerre kadar ses yoktu arabada
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
HİÇ SORUNLUDA DİYEMEYİZ BEN 10 SENE TOYOTA KULLANDIM BAKIMLARINI BİLE 50000 DEN SONRA YAPTIRMADIM 199000 DE SATTIM NE SERVİS NE SANAYİ NE YOLDA KALMA NE BİŞEY ABİ JAPON GERİSİ YALAN
EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM
KİMSENİN PEUGEOTTA HİSSESİ YOK DEĞİLMİ
HEPİMİZ KENDİMİZ İÇİN YAŞARIZ PUG UN TEK ALBENİSİ UCUZ FİYAT YÜKSEK DONANIM
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
|
|
![]() |
|
arakadaşım sende oku bakalım ben sana mı cevap yazmışım alla alla yaa ben uğurcum66 ya ithafen yazmışım arkadaş bu sinirrle siz trafiğe nasıl çıkıyosunuz yaa
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
ek bılgı olarak anlatayım. o bahsettıgınız mmt sanzuman kısılerın bılıncsız kullanımlarından dolayı problem cıkarıyor. bu sanzuman aynen duz vıtes gıbı debrıyaj setı ıle calısır. tam otomatıkler gıbı hıdrolık bır kavraması yoktur. cıkardıgı sıkıntıda bazen yogun dur kalk yapılan dık bır rampada debrıyaj ı yakıp atması yada cabuk bıtırmesı. onun harıcınde baska bır problemı yok. o sanzuman otomatıklestırılmıs bır duz vıtestır. debrıyaj ayırma ve vıtes degıstırme ıslevını bızım yerımıze sanzuman ecusu yapıyor. duz vıtesten bır farkı yok. bu debrıyaj problemının gerceklesmesının sebebıde sudur. mıllet bu sanzumanı tanımıyor kullanmasınıda bılmıyor. tam otomatık sanzuman gıbı calıstıgını sanıyor. tam otomatık gıbı arabayı devamlı gaz vererek kavramada tutuyor. bu seferde debrıyaj sıyrılıyor. aynı seyı duz vıteslı aractada yapınca aynı sey oluyor sonucta... bır abımızde corolla dızel mmt var. suanda 74.000 km de hala debrıyaj degısmedı... ama bazısı 10.000 km olmadanda bıtırebılıyor... yorumu sız yapın...
Düzenleyen cecoli - 15 Ekim 2010 Saat 13:40 |
|
![]() |
|
sorunsuz araç yoktur Allah kimseye dert göstermesn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |