![]() |
|
YORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fahri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2010 Saat 10:33 |
Arkadaşlar hepinize merhabalar !!! 2005 MODEL 307 XT OTOMATİK VİTES 1.6 110 LUK BİR ARAÇ ALDIM ARACIMI ALMADAN TRABZONDA SERVİSE GÖTÜRDÜM HİÇ BİR ARIZASI ÇIKMADI ALLAHA ŞÜKÜR BU ARABAYLA İLGİLİ YORUMLARINIZI VE YAPTIĞIM SEÇİM HAKKIINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM KULLANICI ARKADAŞLARDANDA KARŞILAŞTIKKLARI SORUNLAR VARSA DUYMAK İSTİYORUM ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
|
|
Fren basmaz Gaz kesmez
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
110 luk olması en basta gelen etkenlerden.
hayırlı olsun |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun aynının 2004 ü var bende ben çok seviyorum arabamı.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
öncelikle hayırlı olsun,Allah kaza,bela ve masraf vermesin :D km si ve fiyatını paylaşırsan merakımızı gidermiş olursun bu arada resimlerinide bekliyoruz... |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Fahri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracımı 21 milyara aldım 90.000de siyah renkli bayan öğretmenden aldım... iyi dilekleriniz içinde teşşekkür ediyorum gün içerisinde resimleri paylaşmaya çalışıcam
|
|
Fren basmaz Gaz kesmez
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatta iyi probleminizde olmaz inşallah kazasız belasız kullanırsınız
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
fiyatı da kmsi de gayet uygun geldi bana hayırlı uğurlu olsun yakıtında da umarım memnunsunuzdur ben benzin yetiştiremiyordum lpg taktırdım arabadan çok memnunum konforlu araba |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maşalllah canlı bi araba 110luk olması gayet hissedilir S modunda :) güle güle kullanın resimlerini bekliyoruz
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
iyidir iyidir benzini yakar ama gülü seven dikenine katlanır
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hayırlı olsun güle güle kullan yakıt harici bakımları muntazam yapılırsa bir sorun çıkartacağını zannetmiyorum.
|
|
![]() |
|
Allah kaza bela vermesin kardeş hayırlı uğurlu olsun. Ben de 2004'ünü kullanıyorum. LPG dışında bir problemi yok diyebilirim. :D o da benim bahtsızlığım herhal.
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Allah kaza bela vermesin...güle güle kullanın
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
iyidir onemli olan senin yuregine yatmasi...aldigin hicbiseyden pismanlik duymucaksin..pismanlik duyarsanki o mal seni mutlu edemez...ii gunlerde kullan
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Hepinize teşekkur ederm arkadaslar benzınle ılgılı ufak bı problemımız : )) ama dedıgınız gıbı gulu seven dıkenıne katlanır arabamdan cok memnunum ve ılk defa bı arabayı yazdıgı ıbreye oturttum ve cok mutlu oldum : ))) danısmak ıstedıgım ayrı bır konu daha aracıma bıraz renk katmak ıstıyorum ama fazla abartıyı sevmıyorum ufak ama kıbar detayları daha cok sevıyorum bu konuda fıkrınız varsa sevınırım yardımlarınızı beklıyorum : )
|
|
Fren basmaz Gaz kesmez
|
|
![]() |
|
[URL=http://img89.imageshack.us/i/1410
|
|
Fren basmaz Gaz kesmez
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
kazasız belasız
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |