![]() |
|
full+full ne demek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 23:11 |
arkadaşlar full+full kavramı ne anlama geliyor yaa :) full zaten tam demektir + sı ne oluyor :)
Düzenleyen kasirga85 - 13 Ekim 2010 Saat 01:44 |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracini ovme kavramiyla ilgili bi durum bence
![]() |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
walla 7 8 yıldır arabalarla iç içeyim bende çözemedim şu full+full olayını :)
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Bence abartı katma anlamında :))
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
komedi resmen :)
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
genelde full+full diyenlerin aracı full bile olmuyor,ama bilmeyen anlamayanlar bak fullmüş diyor..
:DDD |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Günümüzde bütün arabalar full+full :) Bi esprisi kalmadı yani.... Takılma o kelime oyunlarına. Örneğin benim 2002 model klimalı sunroflu quıksılver aracım vardı full dü modeline göre... full + full olması için = angel+stop+yay+ses sistemi+cam filmi+alarm+ jant v.s bunlar gerekli komik bişey işte.... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende cok gulerım bu tabıre yaaa. kım nerden cıkarmıs nereden turetmıs neresınden uydurmus bılemıyorum artık
![]() |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Herkesin dilinde bir full tutturmuş gidiyor... Şöyle özzetlemek gerekirse, arabasını sorduğum arkadaş diyorki araba "full"
peki yağmur sensörü varmı ? yok
Park sens.? yok
kararan dıkız aynası ? yok
dijital klıma ?(hatta klima) yok
5 cd çalar? yok
6-8 hava yastıgı? yok
Otomatik Sunroff ? yok
renklı iç döşeme ? yok
şimdi bunların olmadığı bir araba "full" olursa, benim gibi donanımlı kullananların arabası doğal olarak "full + full" oluyor
![]() Umarım acıklayıcı olmustur...
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
full + full = arabanın donanımı x 2
:):):)
|
|
![]() |
|
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
millet ne yalan söyliyeceğini şaştığı için yalanın ingilizcesiyle satışlarını hızlandırmaya çalışıyorlar :) çok araba alıp sattım ne yalancılar gördüm ne çakallar gördüm. derler yani herşey derler bunlar normaldir
|
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
full+full=full² :))
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Sanırım bir tane daha full koymalarının nedeni sunroof olması araçta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kerten ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
pekiştirme maksatlı herhalde :) yoksa insanları kandırma amaçlı olduğunu sanmıyorum
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bu eski bir tabirdir arkadaşlar galericiler zamanından kalma , full donanıma ilave sunroof eşittir full + full olay budur . yani araba full donanım ama sunroof yoksa sadece full sunroof varsa full + full dur .
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
bu da güzelmiş :) |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Demek yanılmamışım ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |