![]() |
|
Rc veya GTI tampon çıkması tahmini ne kadardır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2010 Saat 13:08 |
arkadaşlar GTI çıkma tamponu buldum çok temiz üzerinde sis lambası ve ızgarasıda var.250 tl dio sizce fiyatı uygun mu?
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uygun. boyatma fiyatınıda düşün tamir ücreti yok madem hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
VALLA ÇOK YAKIŞTIGI KESİNDE FİYATINA BİŞEY DİYEMEM..
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
evet çok yakışıyor.uruk33 sendemi mersinden ???
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamponun yan sanayı yenısı 350 400 vardır. orjınalı cok daha pahalıdır zaten. sıs farları ve ızgarasınıda eklersen yenısının malıyetı 700 u bulur. o acıdan 250 gayet ıyı bence. bırde parcalar orjınal ise cok cok daha ıyı... :))
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Ben geçtiğimiz yıl yetkili servise sormuştum, 1000 TL gibi bir rakama tekabül ediyordu, küsüratını hatırlamıyorum, işçilik ve boya da dahil, COM 2000'siz fiyatıydı...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |