![]() |
|
yardım ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2010 Saat 10:27 |
merhaba arkadaşlar 206 xt aracım var hdı hemen hemen alalı 4 ay oldu otobanda deniyorum işim düştükçe ama 150 160 tan yukarı çıkmıyo tapa gaz yaptığım halde hızlanmıyo anca yokuş aşağı denk geldiği zaman hızlanma oluyo hdı cılarda böyle bi sorun varmı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi napacan 170 180 ne gerek var abi bu arabalar konfor ve ekonomi arabası yarış arabası değilki hem orta sınıf bir araç o yüksek hızlara çıktığında bir kaza anında kurtulma şansın yok gibidir sen bırak onu ekonomi ve konforun keyfini çıkar ve takma kafana be abi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arac kac bınde ? |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
eee normal hızı zaten fabrika verilerinde ne kadar veriyor ki
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmiyorumki fabrika verilerini ekonomik ve komforlu tabi 75000 km de daha
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
1.4 75 bg arabadan ne bekliyorsunuz ki daha fazla yapmaz zaten bence son sürat değil hızlanması önemli
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Benim de 1.4 70 HP Dizel 307 vardı. Bahsettiğiniz hızların üzerine pek çıkamıyordum ben de. Ekonomi arabalarından bu anlamda çok da bir şey beklememek gerek. Aracınızı çok da zorlamayın, hem sürat felakettir, trafik kazaları malum...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bendede 2003 206 dizel var otobanda zar zor 180 gördü tatlı rampada ama basmıyorum ekonominin tadını çıkarma zamanı :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |