![]() |
|
Yolda giderken aniden farlar gösterge sönüyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pug_bursa16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug_bursa16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2010 Saat 21:27 |
Merhaba Arkadaşlar,
Yolda giderken aniden farlar gösterge yol bilgisayarı ve diğer tüm ışıklar sönüp sönüp geri aydınlanıyor, neden oldugunu anlayamadım, yardımcı olurmusunuz
|
|
Peugeot 307 1.6 HDI 110 Hp
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sigortalarına bi baktır aracının (bu arada aracın nedir)
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
pug_bursa16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug_bursa16
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracim 307, 2008 model 1.6 hdi 110 hp.
|
|
|
|
![]() |
|
alpimis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Akünün şarj durumunu ölçtürmekte fayda var. Akü ile ilgili durumlarda araç buna benzer uyarı diyebileceğimiz elektrik sorunlar göstermektedir.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
arkadaşım o dediğin sorun benim eski aracım citroen berlingo dada vardı araç yolda giderken bi anda farlar gösterge falan sönüp tekrar yanıyordu ama çözümünü bende bilmiyordum genelde farlar yanarken oluyordu o iş ama arabayı sattım koldan olabilir mi acaba
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
aynı sorun benim önceki aracımda oldu ve birgün araçta hiç elektrikli bir şey çalışmadı gösterge far ve arac istop etti servis çekti aracı ertesi gün kontağın değişmesi gerektiğini iletti bayağı bir masraf çıktı bana kontak değişti kapı kiliti benzin depo kiliti ve 2 adet anahtar servet ödedim
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
umarım bende olan sorundan değildir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug_bursa16
Servise götürdüm hiç birşey bulamadı. Full kontrol yapıldı, bilgisayar ile bakıldı ama hiç bir arıza gözükmedi. Cok iyi bir elektrikçi arkadasım var. Elektrik sisteminin şase eksikliğinden dolayı olabileceğini söyledi. Güzel bir noktadan sase ilavesi yapacağız. Umarım problem çözülür.
|
|
|
|
![]() |
|
inşallah çözülür
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
tamam kardeşim bi yaptır çözümü bizimlede paylaşırsan sevinirim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |