![]() |
|
206 hdi.çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2010 Saat 01:41 |
slm arkadaslar...aracım 2007 model 206 1.4hdi.arac daha onceleri zor calısıyordu bazen.bikere çalıstıktn 2-3saniye sonra kendi kendine stop etti...bugun yne bindim aracıma marşa bastım çalısmadı ne yaptıysam çalışmadı...acaba sorun ne olabilir bir fikri olan arkadasım varsa yardımlarını bekliyorum...yarın sabah çekici cagırıp servise goturucem mecbur:(
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum sankı mazot fılıtresınde hava var gibi !
ilk kontrol edilmesi gereken unıte bence bu yanı aracında masraf yok denecek kadar sıkma canını buyuk ıhtımal hava dan dır ... |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
recep_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
sagolasın arkadasım teşekkürler...
|
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde başıma geldi marşa basıyorum ama araç çalışmıyor. sonra yakın bi motor ustam var onu aradım bu motorun üstündeki plastik kapağı çıkartıyorsun solda bi siyah ufak balon(benzin filtresi yada benzin pompası deniliyor) gibi bişey olucak onu pompala 3-4 dakka sonra tekrar dene bir.
|
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
smilyben ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Bir de akünün durumu önemli akü zayıflamış olabilir
ilave olarak marş motorunda da sorun olabilir. Tabi öncelikle aküyü düşünmek lazım. |
|
![]() |
|
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaslar...sorunu bulduk usta getirdim aracı calıstırdı goturduk sanayiye...mazot pompa süzgecimidir nedir o sıktıgımız parca paypass parcası degişti sorun giderildi suan calsıyor cok sukur:)
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun özellikle dizel araçta bakımları aksatmamak gerekir böyle sıkıntılı durumlar ortaya çıkabiliyor bir daha başınıza gelmez inşallah iyi aksamlar kazasız sürüsler :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kaçlira verdin ve hangi parça değişti ayrıntı verirsen başımıza geldiğinde bilgimiz olsun
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
mazotlu aracın dusmanı hava olayı arkadaslar yakıt aktarım suzgec ve fılıtre organlarına borulara dıkkat edılmelı
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |