![]() |
|
Stop lambası ve abs ışığı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2011 Saat 10:02 |
||
ben geçen ay uzun yol yaptım iki kere sorun olmadı ama tedbiri elden bırakmamak lazım. önümüzdeki ay birdaha uzun yol yapıcam bu ay akü işini halletmeliyim.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İlk başta akü diyen arkadaş haklıymış yani. Neyse sorununuz çözülmüş ya gerisi önemli değil. Geçmiş olsun.
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Valla 3-4güne uzun yola çıkılacak mecbur değiştirdik ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bende daha değiştirecem bir türlü imkan bulamadım, bu arada mutlu akünün fabrikası yakınımızda ama satış yapıyormu bilmiyorum doğrusu.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Neyse kardeşim halloldu ya gerisi önemli değil
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
bu arada konu benimki ile aynı, sadece abs ışığı farklı olduğu için ne olduğunu anlayamamıştım sonradan öğrendim (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
konudaki mesajlara bakıyordum da bende tam aküne bidaha baktır diyecektim. motor soğukken yapıyor demişsin ya neden çünkü motor soğuyana kadar geçen vakitte akü zayıflıyor, ayrıca motor sıcakkende aracı stop et 5 dakka teyibi farları dörtlüleri aç yine yapar, çünki ilk çalıştırmada akım zayıf olduğu için abs hata veriyor fakat motor çalıştığı andan itibaren akım normale dönüyor ve arıza ışığı sönüyor.
yanlız sen akü ile halletmişsin ama bu sorun elektrik ile ilgili olan şarj dinamosu, krank kasnağı, akü, vs gibi parçalardan da olabiliyor. geçmiş olsun.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Geç oldu biraz ama geçenlerde baktırdım,aküdenmiş akü değişti sorun ortadan kalktı,krank kasnağı sağlammış..
|
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim sağ ol ama senin konunda abs ile stop lambası birlikte geçmiyor yine de gösteririm ama bana açıkçası güvenebileceğim peugeot araçlardan anlayan bir özel servis lazım mümkünse avrupa yakasında olmalı..Ama olmazsa gösteririm kardeşim sağ ol |
|||
![]() |
|||
||
yinede kısaca özetliyim. aynı sorun bende de olmuştu sabah ilk çalıştırmada yapıyor 5-10 dakka çalışsın stop ediyim ve tekrar çalıştırdığımda yapmıyordu. aküden diye akü araştırdım ama sağolsun yurt motor sport var bostancıda harun yurt onun kardeşi elektrikçiymiş baktı akün iyi dedi ama krank kasnağı kaçırdığı için akü zayıflıyormuş o yüzden abs ışığı yakıyor, ayrıca benim park sensörleri bile kafayı yemişti sen kasnağa baktır .
|
|||
|||
![]() |
|||
||
++++++
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sorun devam ediyor gerçi o pek sorun olduğu da söylenemez o anormalliğin dışında
|
|||
![]() |
|||
||
Abs sürekli yansa tamam da dediğim gibi motor soğukken 2-3 kez yanıp sönüyor sonra daha yanmıyor zaten servis bir şey bulamadı araçta bende başka servise götürmedim.O an yol bilgisayarına bakmayı hiç akıl edemedim
|
|||
![]() |
|||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
arkadaşım o nasıl bi servisi aracı bağladıklarında stop lambasınınneden yandığı çözülür bende 206 var götürdüm o şekil yaptılar belkide bi problem yoktur müşür bozuktur abs yanık kalıyordur onu uyarıyordur ama bilemiyorum servis çözüm bulamamış
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
![]() |
|||
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
||
arabada yol bilgisayarı yokmu ekranda ne arızası gösterıyo ne diyo arac.bende de 2006 model 307 var ekranda yazıyo nıe hangı ısık neden yanmıs falan filan diye benımde kapı acıkksa yada emnıyet kemerı takılı deılse ucgen bı sekıl cıkıyo trafık ısaretlerınde kı dur simgesı yani ekranda da gösterıyor kapı yada emnıyet kemerı dıye...yenı arabalarda fren balataları kablolu bitmesine yakın yada bitcegi zaman elfrenı ısaretı yada abs yada frenle ılgılı ısıklar yanabilir ilk önce balataları kontrol ettır bi söküp baksınlar balatalardakı sensorler şase almasıyla calısıyo belkı balata da kırık cıkık bı sıkıntı vardır dıe dusunuyom ben
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
bıldıgım kadarıyla balataların arasında sensor varmıs balata tozu oldugunda abs arıza verıyormus belkı o yuzden yapabılır |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
||
servise sordum getirin bakalım diyorlar olmayan arızayı yaparlar die korkuyorum :)
|
|||
![]() |
|||
||
Aynen yanıyor hala ![]() |
|||
![]() |
|||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
||
varmı bi yenilik ışık hala yanıyor :(
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar güncell
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |